ahojte, nemate niektora cennik pre IVF z Gyncare Košice?
Ahojte baby, máte niektorá skusenosti s gyncare v Ke???
Ďakujem😉
Áno, ale ešte kým boli na starom mieste, teraz sú už presťahovaní, takže tiež je to pre mňa niečo nové, čo potrebuješ vedieť?
ahoj letu123....Chcela by som vediet ako si s nimi spokojná? Sú tam dobrí odborníci? Ďakujem😉
@andreagilda Ahoj ja som zacala chodit do gyncare ,Ja mam PCO (Syndrom polycistickych vajecnikov),co u mna znamena anovulacne cykli.Zacala som tam chodit vo februari koli p:DOCentke Toporcerovej.Ona mi pomohla pred 6 rokmi k malej otehotnela som na 3ti mesiac liecby.Teraz to zasa podtupujem dnes som 14 den cyklu od 4 Dc som zacala brat clostilbegyt kedze mne nechcu rast vajicka tak to ich nakopne ,vcera to bolo 13 DC som bola u pani doktorky na USG a narastol mi krasny folikul na lavom vajecniku vcera mal 19 mm .Dalia mi recept p,doktorka ze si mam vybrat injekciu a dnes rano som si ju pichla do pupku (aby folikul urcite praskol a nastala ovulacia) teraz mame snazilkovat 4 dni a cakame ci sa zadari.Vysetrenie spermiogramu ktory partner musi podstupit stoji 20 eur a ja som platila akurat lieky clostilbegyt okolo 3 eur a teraz ta injekcia 22,71 eur som doplacala.p.DOC. Toporcerova je velmi mila ja som k nej chodila este ked bola v starej nemocnici v Kosiciach a teraz som ju kontaktovala ze by sa uz patrilo surodenca tak ona ma nasmerovala ze uz je v GYNCARE ,vsetko je tam ok az na tu recepciu ...plna cakaren a pred vsetkymi tam s vami rozoberaju ci budete platit za spermiogram v hotovosti alebo kartou a pod....toto by malo byt myslim ze imtimnejsie riesene aj ked vsetci su tam za tym istym ucelom ale predsa...je to citliva tema a mne osobne to vadilo.
@andreagilda Ahooj, zatial som spokojna, personal velmi mily, sestricky super a p.doktor je svojsky ale odbornik. Co mi vadi,tak ako je aj v prispevku vyssie je recepcia spojena s cakarnou, ktora je vzdy plna ludi.clovek tam pride, nahlas sa predstavi a recepcna sa hned pyta, ze na aky ukon si prisla a to tiez nahlas vzsvetlujes pred vsetkymi, mali by vediet podla mena a dostupnych info v pc a karte na aky ukon idete a nie vypytovat sa to ako na trhu. To je velmi zle vyriesene ale inak priestory pekne, nove a prijemne.drzim prsty.
A este som zabudla vyzdvihnut p. doktorku Uhrinovu - embryologicka - velmi prijemna doktorka, ktora svojim pristupom a starostlivostou tiez velmi pomaha k tomu, aby sme sa citili dobre.
@letu123 pravda o p.doktorke Uhrinovej...je fantasticka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.