Ahojte prosím Vás aké máte skúsenosti s gyn-fiv Žilina? Ísť tam alebo radšej niekam inam? Viem, že tu o Tom nájdem fóra, ale chcem najnovsie skúsenosti,Dakujem
@heltova9 ja chodím aktuálne do GynFiv Žilina a som veľmi spokojná. Dochádzam tam až z Trenčína a nemenila by som. Je to už naše druhé IVF, práve mám stimuláciu. Prvé IVF sa podaril hneď prvý vklad, ale žiaľ skončilo to ako biochemické v 5+3tt. Druhý vklad sa nepodaril. Vždy som sa stretla s príjemným prístupom a podporou. Doktor Galo je priamy a neprifarbuje svoje vyjadrovanie, čož niekomu môže prekážať, ale mne to len vyhovuje. V podstate sme začali do ZA chodiť v roku 2022 a vždy ma informovali vopred o tom, čo budem platiť, koľko to cca trvá a vždy som sa aj ja a aj partner cítila nad mieru spokojne a pohodlne. Ak ťa zaujíma aj niečo konkrétne, kľudne mi napíš správu a môžeme to prebrať 🙂
@heltova9 My sme v gin fiv BA a super . Príjemný personál nemožem povedať nic zlé . Ale je to individualne niekomu sadne niekomu nie . Ked sme hladali CAR kde pojdeme tak sme ani nehladali recenzie pretoze som nechcela byt ovplyvnena inymi skusenostami . Moj nazor.
@heltova9 my sme chodili do Gynfiv ZA. Bolo to nase druhe centrum a za mna super, nemenila by som a lutujem ze som ta nesla rovno. Teraz tam momentalne nechodime lebo v 10/23 sa mi narodil moj vytuzeny poklad 🙂 Dr. Galo je priamy, veci neprikrasluje co mne uplne vyhovuje pretoze ja som potrebovala poznat pravdu a ako sa veci maju a nie plane reci. Embryologovia, sestricky uplne super. Vzdy sme sa tam citili velmi prijemne a nikdy z nas netahali peniaze.
@heltova9 mat rozum co mam po troch rokov v CAR odporucam ak vahate dohodnite si konzultaciu ta je zadarmo v GF ZA a Reprofit MT a uvidite ten rozdiel a pristup a potom sa viete rozhodnut. My sme po roku v GF presli do Reprofit MT sme max spokojny.
Ja navštevujem GYN-fiv v Žiline momentálne a som veľmi spokojná. P.Galo je veľký odborník, na všetko mi odpovie, všetko vysvetlí. Ja by som osobne nemenila. Chodila som tam pred 3 rokmi a teraz. Nikdy som nemala žiadny problém s nikým a všetci sú tam neskutočne príjemní, milí a vedia čo robia.
Ja tiež chodím do gyn fiv Žilina asi polroka a myslím si že sú super, aj prístup aj správanie. Máme za sebou jedno neúspešne IUI, uvidíme ako to bude pokračovať ďalej. Neviem úplne či úspešnosť alebo neúspešnosť je ale spôsobená klinikou...
@lienka2552 IUI je len začiatok, ak sa dostane do procesu IVF potom uvidíte a áno som toho názoru, že klinika vie s ich prístupom zabezpečiť úspech a neúspech, každá klinika má iný postup a inú liečbu, my sme boli rok v GF ZA a po roku sme odišli do Reprofit MT a neľutujeme a boli sme max spokojný ten rozdiel je poznať, základom úspechu je hlavne, že veľa záleži od diagnozy páru a následnej snahy centra Vám pomôcť 🙂 Držím palce, aby sa IUI podarilo, nám v Reprofit vyšiel prvý vklad. Boli sme rok v GF, dve IVF, dva vklady a ani tuk, takže treba hlavne veľa študovať a hlavne samoštúdium Vám pomôže otvoriť oči, aby ste mali správny názor, ale tak my sme sa snažili tri roky, tak máme veľa za sebou, mať ten rozum čo teraz na začiatku veľa by som vecí zmenila, Pekný deň
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@heltova9 nebola som tam, ale podľa toho, čo som tu na MK čítala, ani by som tam nešla, aj keby to bolo zadarmo. Choď radšej Reprofit Martin. Veď je to len pol hodiny od Gynfiv Žilina a určite sú na lepšej úrovni.