Ahojte dievcata. Ktore z tychto centier je podla vas lepsie? Ake mate skusenosti s nimi?
Dakujem.
@bocka33 ja mám skúsenosť s obidvomi, zacinali sme v GF ZA boli sme tam takmer rok a nepomohli.potom sme prestupili do Iscare MT a za mňa veľký rozdiel. Čo sa tyka pristupu lekarov naozaj som mala pocit ,že nám chcú pomôcť. Normalne aj konzultacia bola dlha rozsiahla. Potom keď prišli vsetky vysledky tak sama doktorka mi volala co a jako dopadlo, a teda aky by bol ďalší postup.pred rokom v septembri som mala odber vajíčok , v oktobri vklad a dnes má naša princezná tri mesiace.❤🍀👶
Za mna Iscare. Doktor Sakal, skvely pristup, krasne priestory, venoval nam velmi vela casu, vysvetloval, odpovedal na otazky. Povedal ake vysetrenia budeme musiet podstupit. Potom sme si pockali na vysledky, navrh liecby a pozri, mame doma krasneho zdraveho syna 🙂
Som prekvapena sama ze citam v poslednych dnoch velmi zle recenzie na gynfiv ZA neviem teda zajtra mame vstupne vysetrenia 😏 zase mam ale kamaratku ktora tam bola spokojna neviem teraz
@sunshine15 ja som tam zatial spokojna.
ja poznam tiez 2 pary co su spokojne a na prvy x im to vyslo,preto uvazujem nad nimi. Aj moj gynekolog mi ich odporucal
@bocka33 kludne mozme aj ss ja som sa dlho rozhodovala a mame termin zajtra
@bocka33 ja som sa na Iscare obratila zato, ze mi ich kamaratka odporucila, kedze tam mala dobru skusenost a potom som aj zistovala, ze vlastne ako dlho klinika funguje, ako dlho sa tomu venuju a taketo veci a to ma presvedcilo, ze im mozem verit a ozaj nesklamali 🙂
Dakujem vam vsetkym za odpovede 😇
@zuzka341 prosím v ktorych rokoch ste boli u nich?
@s_o_n_i_k_e 2020 a 2021 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bocka33 určite iscar Martin dr Sakal alebo docent Tomas