Baby prosim vas kde ste absolvovali tieto vysetrenia a aky bol cas cakania na vysetrenie od zavolania a cas cakania na vysledky?
@jarrys hematologia je v Martine. Ambulancia Unilabs. Skus pozrieť na nete. Dôležité je aby ti vyšetrili syndróm lepivych doštičiek a trombofilne stavy. Imunológia odporúčam Prešov Adla dr. Kuzna...
@dominikahr dakujem tu hematologiu idem hned kuknut
@jarrys my sme boli na genetiku v bb. Od zavolanie nás objednali o dva týždne ale od vyšetrenia čakáme na výsledky do 2 mesiacov
@matusa_153 aj ja som v BB objednana na 6.9. no tak viem ze na vysledky genetiky sa tak caka tam musia nejako sledovat vyvoj v case ci take nieco.
@jarrys tušila som že sa bude dlho čakať na výsledky. Brali nám krv a riešili rodinu že kto čo má aké ochorenia atd. Ale vraj nič extra nezistili ale že teda výsledky budú do 2 mesiacov. Ešte má ísť priateľ na urologiu o mesiac je objednaný. Takze nám sa to tak či tak naťahuje a asi až po výsledkoch pôjdeme znovu do car. Neviem či im mám volať už teraz alebo je to zbytočne a čakať na výsledky a potom sa im ozvať
@matusa_153 a na urologiu vas poslali z genetiky ci z CAR?
@jarrys z car. Priateľ mal zlý spg. Že to vidia len na umele. Po dvoch mesiacoch kontrolný a bol o dačo Lepší tak mozno aj prirodzene. Ja mám pcos
@dominikahr prosim ta a na hematologii boli ako rychlo vysledky?
@jarrys no to je individuálne podla toho ktora hemato. Tam kam chodím ja tam 4 týždne
@dominikahr no tak to vcelku dost dlho sa caka. a mala si aj endokrinologicke vysetrenie?
@jarrys na všetko sa caka bohužiaľ. Ano mam všetky vyšetrenia. Ale stojí za zo si ich spraviť. Môžu prísť na banalitu a predísť možnému ďalšiemu neúspechu
@dominikahr no tak genetiku, hemato a endokrinologiu som rozhodnuta si urobit urcite. a endokrinologiu si na vysledky ako dlho cakala?
Ahoj, na genetike sme boli v Unilabs v BB a sme cakali cca 2 týždne, vysledky boli do 2mes. Na endokrinológii som bola v NEDU v Ľubochni, tam som čakala na objednanie asi mesiac a vysledky boli do tyzdna. Na reprodukčnu imunologiu do Nitry sme cakali 3 mesiace a výsledky boli do 4tyzdnov. A na hematologiu som objednaná do MT no do nemocnice a tam som sa objednávala teraz a mam termin na november. (aj unilabs v MT ma termíny na november a takisto aj v nemocnici v BB.) ak by si chcela ja mam termin na hematologiu do unilabs do MT na 12.9. no nedá sa mi ist. :(
@stanka562 ahoj. Ak sa neozve baba, ktorej núkaš termín na hematológiu do unilabs do MT ozvi sa prosím 🙂 ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
.