Ahojte,
z CAR nas s manzelom poslali na geneticke vysetrenie. Hned som sa aj objednala, no doktorka mi do telefonu povedala, ze potrebujem vymenny listok. Doktor v CAR mi dal len papier s vysledkami vysetreni, kde je na konci uvedene, ze odporuca geneticke vysetrenie. Moze tento papier sluzit ako vymenny listok, ale si mam ist od neho pytat dalsi papierik? Nemate s tym niekto skusenost? A este sa chcem opytat, ako bude to geneticke vysetrenie prebiehat? Bude to len odber krvi?
Na to geneticke vysetrenie nas poslal kvoli zlemu spermiogramu manzela. Este sa len zistuje, ci je u nas vhodne urobit IVF.
Tak to som zle pochopila,myslela som že sa jedná o dieťa. Sorry
@lucia99999 Pokial viem geneticke vysetrenie je iba z krvi. S tymi papierikmi ti zial neviem poradit, ale zavolaj dr este raz, ci ti taky papierik staci z CAR.
@lucia99999 Myslím, že by to malo stačiť, no radšej si zavolaj na genetiku pre istotu. Zoberu vám obom krv a treba si doniesť aj zdrav.kartu a budete rozoberať zdrav.stav celej vašej rodiny...
@lucia99999 tiez si myslim, ze je to postacujuce.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Asi vás poslal na amniocentezu, kde sa tenkou ihlou cez brucho odoberie vzorka plodovej vody. Robí sa to pod ultrazvukom a netreba sa báť, nie je to nič hrozné a ani bolestivé. To len tak vyzerá. Držím palce🙂