Ahojte, tie co ste absolvovali vysetrenie v takejto ambulancii, prosim vas, ako to prebieha? Beru krv? Robia ultrazvuk? Mam ist zajtra a aj som sa pri objednavani zabudla popytat..gyn. mi brala krv (v 12tom a 16tom tt) a teraz vraj boli hodnoty NTD hranicne (1v75), downov syndrom bol negativny, tak ze pre istotu tam mam ist. Len ma zaujima co ma tam vlastne caka. Dakujem za info 😉
Je to naozaj hlupost. Pre mna to bola strata casu. Naozaj sa bude pytat len na rodicov surodencov babka dedka atd. Ci maju choroby ake. Plus muzova strana. A nakoniec ti povie ze mas ist na odber plodovky
Najpv som si isla pokecať 😂 a potom na odbery krvy aby zistili pohlavie a neskor do nemocnice na odber choriovych klkov. Tak ale ja som prenášacka genetickej choroby pre mňa to teda nebola hlúposť...
Ach jaj dievcata, veru mam sto chuti odvolat to objednanie 😂😂.. dakujem vam
no my sme s muzom boli na genetickom vysetreni tiez a teda nam obom brali aj zopar ampuliek krvi, nie len podla chorob v rodine
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
len si pokecate.. budu sa pytat co mate v rodine, atd.. ziadne odbery, ziadne sono.. 🤷♀️😊