Ahojte baby. Potrebujem ist na folikulometriu v nedelu. A kvoli 5min vysetreniu sa nechcem trepat do Brna a spat. Viete mi poradit, kde by mi vedeli spravit v nedelu? Sered, TT, GA, NR pripadne BA, ale to ako posledna moznost. Dakujem
Tak chod v piatok, respektive v nedelu v nemocnici v na u kocha tam je stale nejaky lekar ☺
@rami2410 Skús MUDr. Kotek ambulancia v BA Vajnory. Robí aj v sobotu. Možno ako ako samoplatcu by Ťa zobral. Veď skús si tam zavolať, pozri stránku www.gynkomed.sk
@topasitta no ved snazim sa este "prehovorit" mojho doktora. On ma ambulanciu priamo v dome. Ma to na 10 minut robotu. Aj by som to normalne zaplatila, lebo Brno okrem casu by ma stalo aj prachy. Tak by to by bolo najlepsie. Ak nie, skusim toho Kocha v BA. Ach jaj. Dufam, ze to aspon nebude zbytocne 🙄
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne tiež vychádzala na nedeľu, robil mi moj lekár v piatok a pondelok - tak dali inštrukcie z brna.