Folikulometria v nedeľu?

rami2410
6. jún 2019

Ahojte baby. Potrebujem ist na folikulometriu v nedelu. A kvoli 5min vysetreniu sa nechcem trepat do Brna a spat. Viete mi poradit, kde by mi vedeli spravit v nedelu? Sered, TT, GA, NR pripadne BA, ale to ako posledna moznost. Dakujem

kape05
6. jún 2019

Mne tiež vychádzala na nedeľu, robil mi moj lekár v piatok a pondelok - tak dali inštrukcie z brna.

rami2410
autor
6. jún 2019

@kape05 no, mne povedali, ze v pondelok uz moze byt neskoro 😕

kulumulu123
6. jún 2019

Tak chod v piatok, respektive v nedelu v nemocnici v na u kocha tam je stale nejaky lekar ☺

kaja_73
6. jún 2019

@rami2410 Skús MUDr. Kotek ambulancia v BA Vajnory. Robí aj v sobotu. Možno ako ako samoplatcu by Ťa zobral. Veď skús si tam zavolať, pozri stránku www.gynkomed.sk

topasitta
6. jún 2019

@rami2410 spolahnes sa na to , ze "cudzi" lekar ta v nedelu neodflakne?

rami2410
autor
6. jún 2019

@topasitta no ved toto!

topasitta
6. jún 2019

@rami2410 ak, tak si vyber niekoho komu mozes doverovat a ma schopne sono. Nie nejake predpotopne.

rami2410
autor
6. jún 2019

@topasitta no ved snazim sa este "prehovorit" mojho doktora. On ma ambulanciu priamo v dome. Ma to na 10 minut robotu. Aj by som to normalne zaplatila, lebo Brno okrem casu by ma stalo aj prachy. Tak by to by bolo najlepsie. Ak nie, skusim toho Kocha v BA. Ach jaj. Dufam, ze to aspon nebude zbytocne 🙄

mkatkam
6. jún 2019

@rami2410 ja by som išla do Brna. O to ide to je ich umenie,dobre to odhadnúť a naplánovať

kaja_73
6. jún 2019

@rami2410 Ak by nie ten Koch, Mudr. Koteka poznám, robil aj mne folikulometriu, má super vybavenie. Je to skúsený lekár, roky robil v Ružinove na gynekológii. Teda ak by si nemala inú možnosť...

rami2410
autor
6. jún 2019

@mkatkam jaska, to by bolo najlepsie. Mas 100% pravdu. Len tiez to nerobia standardne v nedelu, tak by uvitali, ak by som tam neisla 🙂 ale silno to zvazujem... termin mam s nimi dohodnuty, keby sa mi nepodarilo nic ine vybavit

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre