Ferticent

ludasova
11. mar 2018

Ahojte,prosim Vas,viete mi poradit niekto,kto aktualne riesi umele oplodnenie vo Ferticent? Citam,ze tam pracuje Mudr. Marsik, ale znama mi hovorila,ze on ma aj inu ambulanciu,tak teraz neviem,to lekari behaju medzi ambulanciami? Vybrali sme si toto centrum,lebo vraj maju najlepsie ceny,len neviem,ci to este plati,ked to teraz vedie tento pan doktor. Nechcem,aby to vyznelo,ze nam ide o peniaze,len neviem,ktore centrum si vybrat,lebo kazdy samozrejme chvali to,kde sa to podarilo. Ak by teda niekto vedel,ako to tam momentalne funguje a ci je to dobra volba,budem velmi vdacna. Pekny vecer prajem

vrds
19. mar 2018

pracuje aj v univerzitnom centre reprodukcnej mediciny na antolskej. a ano behaju pomedzi centrami. marsik je dobry lekar, ale ma rad peniaze.

winky01
22. mar 2018

Ahoj. Ja som chodila do Ferticentu. Bola som samoplatca, nakoľko to malo byť 4 IVF. My sme tam boli velmi spokojní, naozaj su cenovo prijateľnejší, ako iné centrá. 3x som bola na IVF v Gyn-five a aj ked to bolo cez poisťovňu, platili sme toľko, koľko vo Ferticente ako samoplatca. A nehovoriac o tom, že tam sa to konečne podarilo a som v 25tt. Na Dr. Maršíka nemôžem povedať krivé slovo, vždy bol milý, profesionálny a nemala som ani raz pocit, že by mu išlo iba o peniaze...

katulienka33
23. mar 2018

Ahoj, ja tam chodim. Som spokojna. Strieda sa tam doktor Marsik (po, st, pi) a doktorka Durechova (ut.,stv)

ludasova
autor
23. mar 2018

@winky01 Dakujem krasne, velmi si mi pomohla,je rozhodnute,idem nas tam hned objednat,a gratulujem k malinkemu,vela zdravicka prajem!

ludasova
autor
23. mar 2018

@katulienka33 Dakujem!

rula
13. apr 2018

ahojte, idem 16.4 na prvu konzultaciu. som po 39 r. takze vsetko hradime. je tu niekto dalsi?

rula
13. apr 2018

@ludasova uz si bola?

ludasova
autor
13. apr 2018

@rula Ahoj,ano boli sme na prvej konzultacii, bola tam lekarka,urobila mi sono,vzali krv,manzelovi spermiogram. 3.den cyklu mam ist svojmu gynekologovi znovu na krv,hormonalny profil a stitna zlaza,a potom 12.az14.den cyklu do Ferticent na sono a zhodnotenie vysledkov. My mame velmi zly spermiogram,a mozno aj mne nieco najdu,ja mam uz 37 rokov,takze bojim sa,aby som mala este vobec nejake vajicka,a teda aj kvalita je dolezita... Tolko sme to odkladali,a teraz si to vycitam. Ja sa velmi bojim tych hormonalnych liekov,mama mala rakovinu prsnika,cize som rizikova,a to mnozstvo hormonov mi to moze vyvolat,aj moj lekar mi to potvrdil,takze idem do toho s velmi zlym pocitom. Drzim palce,nech sa vam dari a vsetko dobre dopadne!

rula
13. apr 2018

@ludasova ja som 44, som po laparke a po nej sa mi cyklus zasekol, uz som tiez na tom zle, HP z pondelka vypada katastrofalne, vsetky hormonalne hodnoty naprd, ms nikde.... som zvedava, co nam povedia,vysledky mi gyndos dal do ruky, sim zvedava, co sa bude diat. a nie som so ista, ci to chcem podstupit, idem to ako povinnu jazdu, aby mi to raz mm nevycital...

ludasova
autor
13. apr 2018

@rula Ach jaj, tak to ma mrzi,ved uvidis,co vam povedia, hadam sa to da este riesit. Ja idem do toho tiez bez nadsenia, asi som v tomto pesimista, ale chcem to podstupit,aby sme mali ciste svedomie,ze sme to skusili...Daj potom vediet,ako ste dopadli,vsetko dobre prajem

rula
13. apr 2018

citime to uplne rovnako, nic si od toho neslubujem, kopa penazi do luftu. v pondelok ti napisem, co bolo
@ludasova

ludasova
autor
16. apr 2018

@rula Ahoj,tak ako ste dnes dopadli? My sme tam dnes tiez boli,na kontrolny spermiogram,no vysledky su katastrofa,takze to bude velky zazrak,ak sa nam to podari. V cakarni bol jeden par,pani mala tmave vlasy do chvosta,tmave sako,bezovu bluzku aj nohavice,ja len,ci si to nahodou nebola ty?

rula
16. apr 2018

ahoj, ano, bola som to ja juchuuu, my sme sa videli, sranda, co si do mna nedzugla? vy ste tam uz sedeli .... a ano, ved ked vas zavolali povedali vase meno... no potom som sa k tej kavicke dopracovala

rula
16. apr 2018

@ludasova no... dopadli sme zle, ale u nas som problem ja... hlavne moj vek, sanca nulova...zajtra idem k endokrinologovi , pockame na vysledky krvi a na ms a ideme stimulovat. A vy co teraz dalej?

rula
16. apr 2018

@ludasova moj mm Ti odkazuje, ze Ti poslem material😂

ludasova
autor
16. apr 2018

@rula jeej,no super,aj som mala tusaka,ze si to ty, ale nebola som si ista,lebo teda rozhodne nevyzeras na 44 rokov! No my teraz cakame na moje krvne vysledky,a budeme musiet dat zamrazit tych par zivych spermii,co mame,lebo v den odberu vajicok by mohli byt mrtve vsetky...no cela veda,mam z toho zmiesane pocity,v pondelok nam teda povedia,ci zacneme stimulovat. Dufam,ze ti to u endokrinologa dopadne dobre,aby si co najskor zacala stimulovat. Ale je to sranda,ze sme sa takto spoznali. Ved si dame vediet,ako pokracujeme,drzim palce a pozdrav manzela,aj moj pozdravuje,pa

viky2018
16. apr 2018

Ahoj, som aktualne v 14tt s druhym babom z ferticentu. Prve este od byvaleho pana doktora, druhe od Marsika. Ale embryolog sa nemenil ani sestricky a moj vyborny dojem z nich vsetkych. Bola som spokojna 3r dozadu a bola som spokojna aj teraz. Podrazili odvtedy mierne. Drzim palce

rula
16. apr 2018

@ludasova
@viky2018 dakujeme za podporu. Aj ja mam kamosku, ma ,,od nich,, 2 deti, 9 a 5 r. pamatam sI, ked to riesili, dokonca som jej aj pichla inj. V zivote mi nenapadlo, ze tam skoncim aj ja...

ludasova
autor
16. apr 2018

@viky2018 Dakujem krasne, velmi si ma potesila, ze sa vam tak paradne zadarilo, to cloveka povzbudi. Prajem bezproblemove tehotenstvo a vela zdravia!

rula
16. apr 2018

@ludasova neboj sa, nejako vam to naparuju a snad aj nam😂. Inak aj dr. mi tiez povedal, ze vyzeram dobre...ze dakujem, len prd z toho, ked nemam vajka...
ja musim pockat na ms, ak nepride, v stredu bud.ty mi ju vyvola a ideme na to...

rula
16. apr 2018

@ludasova idem tam v stredu a Ty?

ludasova
autor
16. apr 2018

@rula no super,tak to je ina rychlost! To si dobre napisala,ze naparuju,no veru,budu to mat s nami tazke...My ideme zase v pondelok,tak som zvedava,co bude. Ale najprv asi aj tak budeme cakat na schvalenie od poistovne,takze budete mat naskok!🙂 Budem na vas mysliet,nech vsetko ide podla planu!

rula
16. apr 2018

@ludasova aj ja budem mysliet na Teba, pis hned ako bude nieco nove, aj ja Ti napisem, uz zajtra

viky2018
17. apr 2018

@ludasova uz sa necaka na schvalenie, aj ja som bola prekvapena. Proste to poslu na preplatenie, ale medzicasom uz pichas injekcie. Tento rok tak zaviedli. Prve dva razy som aj ja cakala tri mesiace na poistovnu este, tento rok ani den 🙂
(Inak pre porovnanie. Prva stimulka gynfiv. Dva vklady, ziadne tehotenstvo, druha stimulka ferticent, dva vklady, obidvakrat tehotna s dvojickami lebo sme vkladali po 2embrya, ale prvy raz koniec v 8tt, druhy raz som donosila jedno. Tretia stimulka ferticent. Prvy vklad jedno embryo a som v 14tt a este mame jedno zmrazene.. Neporovnatelna uspesnost)

rula
17. apr 2018

@ludasova ahojky, tak vzal mi zasa krv, vysledky posle mejlom a dal.mi Eutyrox

ludasova
autor
17. apr 2018

@viky2018 aha,dakujem,to si ma potesila s tou poistovnou,to maju dobre vymyslene,teda hlavne pre tie starsie zeny je to fajn,aby sa nestracal cas. My sme aj rozmyslali nad gynfiv,aj znamy nam radili ist tam,ale nakoniec som sa rozhodla takto,aj ked viem,ze je to aj o velkom stasti...🙂

ludasova
autor
17. apr 2018

@rula ahoj,a to su injekcie,ci?

rula
17. apr 2018

@ludasova nie, tabletkyco, dost zname, uziva ich vela ludi

viky2018
17. apr 2018

@ludasova ja by som povedala, ze aj o postupoch, gynfiv ide po zisku len. Z mojej skusenosti co mam moznost porovnat, bohuzia

ludasova
autor
17. apr 2018

@viky2018 ak sa mozem spytat,vy ste mali aky problem, teda ak to nevadi?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre