Dievcata co poradite po ET brat?beriem teraz femibion 800 co mi ostal..Mam si kupit este ten alebo staci kyselina listova 1000?dakujem
ahoj,ja som brala Femibion ale ked som lezala v nemocnici tak mi povedali ze radsej kyselinu listovu,Acidum folikum tu na predpis,doteraz neviem preco ale beriem ju aj nadalej,zevraj ju mozem az do konca tehotenstva
@rybka1985 ahoj..aha..niekto je za listovku iny zasa femibion..opytam sa doktora v centre..ale on asi povie ze jed to jedno..ze to je na mne..mam oboje..femibion este par kusov..tak asi budem potom brat tu kyselinu lisotvu co mam..uvidime..A tebe prajem pekne a bezproblemove tehulkovanie🙂
@gagirl ja tomu nerozumiem moj doktor mi odporucil femibion a v nemocnici mi povedali ze toto nejedzte radsej kyselinu listovu,a moj dr.potom ze v pohode to je jedno...no dalsia vec je ze kym femibion stal okolo 17€ na mesiac, acidum folikum je na predpis a vyjde na par centov 🙂
@gagirl ja som pred a po potvrdeni tehu brala kys.listovu . Potom mi tiež moja gyndoska doporucila femibion pretoze tam je zmes vitaminov vratane kys.listovej ,v davkach ake tehulka potrebuje.Beriem doteraz...
@stastenka42 aha..dakujem ..a vam prajem pekne a hlavne bezproblemove tehulkovanie a vela zdravia..🙂
@gagirl Dakujem ,aj tebe 😉
@stastenka42 dakujem..este sme sice len pred ET ale verim ze nam to vyjde..🙂
@gagirl urcite ano...drzime moc palceky😉
@stastenka42 dakujem pekne🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
co je ET?