Endokrinológia a IVF

dominika1505l
25. feb 2022

Mali ste uz neuspesne vklady vdaka stitnej zlaze?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
e1i
25. feb 2022

@dominika1505l moze sa stať, moja dr si mysli že posledny neuspech suvisi s vysokym tsh hoci malo nad normu. Podla nej ideálne drzat tsh do 2 pri snazeni a v tehotenstve, preto teraz chodim 1x za mesiac na odber

kalmak
26. feb 2022

@e1i ahoj, kolko si mala tsh a v akej faze cyklu?

e1i
27. feb 2022

@kalmak faza cyklu pri tsh nehrá rolu. Mala som 4,72

bodorka
3. mar 2022

@e1i myslela som si,že to s tým súvisí.Mam problém so štítnou žľazou,mám veľký uzol a tiež chceme riešiť vklad a neviem či mám ísť na operáciu pred,či to s tým súvisí

e1i
3. mar 2022

@bodorka hlavne je korigovat hodnotu tsh. Mne dr dala odbery kazdy mesiac a podla toho upravuje dávkovanie

bodorka
3. mar 2022

@e1i tsh mám teraz 1,52 v septembri bolo viac ako 3 ale mám veľký uzol a doktorka by ho chcela dať von.Neviem či by ten uzol vadil pri vklade

e1i
3. mar 2022

@bodorka ja si myslim ze nie, nie som dr ale. Ak budete tsh držať do 2 všetko by malo byt ok

kalmak
3. mar 2022

@e1i mala som 2.22 presne. gyn k tomu nic nevravela, zajtra sa ale opytat endokrinologicky. vdaka za info!!! o chvilu zacinam stimulovat, moze to mat na to nejaky vplyv, mas s tym skusenosti?

e1i
3. mar 2022

@kalmak vždy co som si vsimla tak zaroven so stimulaciou mi to stúplo trochu takze isto ober pred stimulaciou. Ja som si vyžiadala aj pred vkladom a potom ked som isla na hcg som si tiez davala

bodorka
3. mar 2022

@e1i ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre