Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

evaachesa
27. apr 2018

@susinka2901 tak sa pridavam 🙂 mne vychadza ket okolo 8.5.

susinka2901
autor
28. apr 2018

@evaachesa jej no super. 😍 Takže tento týždeň ta čaká OPU alebo máte zmrazené embryo? 😉

evaachesa
28. apr 2018

Mame zamrazene .. ET nam zial nevysiel. A ako sa citis po tej celej "procedure"? 🙂

ceklis
28. apr 2018

Môžem sa aj ja pridať? Síce už mám et za sebou, no to čakanie je tak ťažké, strašne pomaly to ide. Držím Vám baby moc moc palce aby sa bodka uhniezdila a našli ste si \\

evaachesa
28. apr 2018

@ceklis jeej a kedy si mala vklad? Veelmi drzim palce 🙂 ako sa citis a kedy ides na krv? 🐘

ceklis
28. apr 2018

@evaachesa v pondelok tento týždeň 🙈 a krv mám až 7.5, som tak nedockava. Žiadne extra pocity a z toho som nervózna :( netuším kedy mám začať testovať, vkladali mi 3dnove embryjko 😇 tak veľmi verím, že to vyšlo 🙏🏻 A tak sa bojím toho sklamania. Toto je moje prvé ivf, teda bol to nativ ivf.
Kiež by som mala nejaké zmrazené.
Držím ti moc palce aby to vyšlo, v ktorom car si? A ET si mala asi po pk, že?

evaachesa
28. apr 2018

@ceklis hlavne nestresovat a nemysliet na to az tak intenzivne 😙 ja som mala pk aj embryoscope a dala som sa na pnku, nic som nerobila a testovat som sa nechcela no kamoska ma nahovorila nech si urobim rano test a to bol 12ty den...no vecer predtym som zacala krvacat 😕 niekde som citala ze lekar dokonca odporucil pohar vinka po vklade a ist sa odreagovat niekam ... ze je to aj o stasti a celkovej pohode, takze tentoraz to tak aj pojmem 🙂 a ked to nevyjde mame este 1 mrazacika a potom dalsi dlhy protokol ak bude treba. Chodim do car repromedica a ty?

susinka2901
autor
28. apr 2018

@evaachesa vieš čo celkom dobre. Našťastie nepribrala som, toho som sa najviac asi bála. Znášala som to celkom dobre tie injekcie. Po OPU som troska spinila a bolesti boli ako pri menzese. Dnes už nespinim a cítim sa dobre. Už len nedočkavo čakám na vklad. 😉

susinka2901
autor
28. apr 2018

@ceklis ahoj jasnr v pohode. Ja som,len rada. Držím silno palce aby všetko dopadlo dobre 😍💙👣

leren1
28. apr 2018

Pridavam sa 🙂 mna caka prvy ET 5.5 ❤️❤️

evaachesa
28. apr 2018

@susinka2901 tomu pribratiu daj este cas 😂 ja som pribrala az neskor ... a to mne vaha nikdy nekolisala takze isto z hormonov 😞

evaachesa
28. apr 2018

@leren1 drzim palceee 💗

susinka2901
autor
28. apr 2018

@evaachesa 😂 ja zas priberiem aj vody. Ale tak je pravda,že teraz viac dbam nato aby som prijala veľa bielkovín. A jem veľa ovocia a zeleniny. Tak snáď to nevude také strašné. Pred ivf som schudla z 80 kíl na 66. Po rokoch som sa dostala na váhu ktorú som mala ako 18ročná naposledy. 😂 A cítim sa lepšie lebo pri 80 kg má strašne boleli už nohy(mám kŕčové žily).

susinka2901
autor
28. apr 2018

@leren1 super držím palce aby to vyšlo. 😍 Ja mm tiež prvé ivf. 😉

ceklis
28. apr 2018

@evaachesa čiže 12ty deň po transfere si vlastne začala krvácať a tak ani ma krv si asi už nešla, že? Nechápem prečo, no čítala som, že väčšia pravdepodobnosť na uhniezdnenie je pri KET. Moc držím palce nech to vyjde.
To vínko už teda nestíham :( škoda, aj by som si dala hlavne večer pred spaním na to stale myslím. Ale vravím si, že som vďačná aj za to, že sa podarilo oplodniť a vložiť. Už musí bojovať embryjko. ✊🏻 Ak by sa to podarilo, asi by som tomu dlho neverila 🙈
Ja som bola skúšať aj v repromedice, no nakoniec sme sa rozhodli pre ferticent, snáď všade vedia robiť take malé velke zázraky pre nás, ktorým sa nedarí 🙏🏻

ceklis
28. apr 2018

@evaachesa ozaj a netušíš aký je rozdiel v dlhová krátkom protokole? Teda viem, že sa pichajú hormóny dlhšie, ale celkovo že od čoho závisí že doktor nasadí dlhy, či krátky protokol. Podľa čoho sa rozhodujú? 🙂 ja by som asi potom skúsila ten soft, neviem, mám taký rešpekt pred tými hormónmi 🤷🏼‍♀️ Ale skúsiť určite skúsim všetko pre ten maly zázrak života 🤱🏼

ceklis
28. apr 2018

@leren1 držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻

evaachesa
28. apr 2018

@susinka2901 waau tak to klobuk dole, to si riadne vela schudla ...ja aom pribrala asi 2-3 kila cca cize zase nic extremne 🙂

evaachesa
28. apr 2018

@ceklis na krv by si mala ist tak ci tak .. ja som teda isla na dalsi den a samozrejme bolo to negativne ... aj sa ma sestricka pytala ako velmi krvacam, ze este to nemusi byt stratene, no ja som krvacala dost silno. Ja som nedavno citala ze v niektorych car ani ET nerobia lebo ze telo si potrebuje trochu oddychnut po stimulke...predsa je toho na zenu dost a teda robia az KET. Vinko si mozes dat aj nealko 😃 pre ten pocit a ma dokonca v sebe aj vitaminy ... teraz uz by som tiez nepila alko. Veelmi velmi drzim palce nech sa fazulka ujme 🙂 nam doky odporucil dlhy protokol, ze on je zastancom dlheho pretoze zena do seba tak ci tak dava hormony a uz je to jedno tych par dni dlhsie ako pri kratkom a je vyssia sanca ze sa vyprodukuje viac vajok ako pri kratkom a teda ak by to nevyslo s jednym tak zena nemusi dalsi mesiac zase podstupovat stimulku... a co sa hormonov tyka tak pocas tehotenstva ma zena 3nasobne vyssie vykyvy hormonov ako pocas tej jednej stimulky ze toho sa netreba bat... no nakoniec som vyprodukovala "az" 6 vajok 😃 no len 3 embryjka presli cez predlzenu kultivaciu...ale vacsina zien ma tak okolo 10 a viac

janickalili
30. apr 2018

@leren1 Ahoj, tak sme natom narovnako 😊 ja tiež idem na prvy KET 5.5 uz sa neviem dockat 😊V Marci mi nevysielo IVF . Chcem sa ta spitat do akeho centra chodis ? Ja chodim do Heliosu v Martine

susinka2901
autor
30. apr 2018

@evaachesa tak aj keď priberiem 2-3 kg to je v pohode. Bála som sa,že naspäť priberiem to co som schudla. 😂

ivankalaco
30. apr 2018

@susinka2901 Držím ti palčeky, nech sa zadarí 🌹

susinka2901
autor
30. apr 2018

@ivankalaco jej ďakujem. Dúfam,že sa podarí. 😘

leren1
30. apr 2018

@janickalili ahoj ja don gyn fiv Nr ...prave cakam na opu cela som vykakana 🤭

leren1
30. apr 2018

@janickalili bola si v marci na et ? A aky mate problem ?

ceklis
30. apr 2018

@evaachesa oki, ved pojdem na krv pokial teda sa nerozbehne regulerna ms
inak dnes je 10den po transfere a uplne ze biele testy :( ach jo, kedy najneskôr by sa nieco mohlo objavit na teste?
tak velmi velmi drzim vsetkym palce
ja som bola len na nativ, bez akejkolvek stimulky, tak myslis si, ze by dalsi cyklus som mohla znova skusit nejaky soft aspon?

ceklis
30. apr 2018

@leren1 drzim moc palce nech to mas cim skor za sebou a nech su kvalitne vajicka a nech sa to vsetko podari 🍀❤

peta1223
30. apr 2018

Ahojte ja mám ísť v piatok na kontrolu tak som zvedavá či už pojdem na vklad v apríli sa nám to nepodarilo bo sme premeškali ovulaciu tak že to dáme na máj už sa neviem dočkať 🙂

leren1
30. apr 2018

@ceklis ahoj dakujem 😘 uz som vyspinkana ,41 folikov ,12 zrelych vajok a nabeh na OHSS ...no bolesti riadne ale tak aspon to mam za sebou 🙂 dakujem 😘😘😘

leren1
30. apr 2018

@ceklis urcite mozes skusit mne prave povedali ze kazdy mesiac sa da 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre