Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
mne vkladali 1. boli ma brucho jak ked mam ms inac nic.7 den a test stale negat 😠
Ja som tiez bola na Ket 21.8...a teraz cakam a cakam.
Ja som bola na ET 19.8.,teraz cakam a neviem na to nemysliet...ale testovat sa bojim,mozno skusim na 10 den,aby bola aspon aka taka sanca na dve ciarky🙂 Mam za sebou 2neuspesne pokusy,ale v inom centre,tak dufam,ze do tretice vsetko dobre....
Ahojte snazilky🙂tak sa pripajam k Vam,som 6 den po Et .....pripadam si ako slon,brusko ma boli.Prsia sa mi naliali,dnes mam strasne boli chrbat☹som stastna,ze som doma🙂
Super,vidim,ze je nas viac😀 Baby drzme si palce navzajom,nech to vyjde kazdej z nas 🙂
Ahojte,tak ja som mala dnes ET-vlozili nam 2 embryjka,tak hadam sa aspon jedno uchyti 🙂 a bolo by dobre aj obidve 😀
Super,ja idem uz zajtra na Ket.je to moj piaty vklad.vzdy si davam 2.zial,dodnes nic ☹ tak mam novu nadej.drzim palce!
tak baby,ja idem na KET v septembri..uz len cakam na mrsku...a od 1dc estrimax...tak snad sa KET podari...teda verim ze sa podari...zatial budem sledovat ako sa to tu hemži poz. spravami ;) držim vam palce...
Ahojte, ja idem 2.9 na odber , snad bude aj vklad
Kolko ste si davali vkladat vajik?
ahojte, ja som 4 deň po ET, prsia mám naliate, bruško ma bolí, vkladali mi 2 fazuľky
Ahojte zienky.drzim nám všetkým tuuuho prstiky. Ja som dnes 10.den po KET. Testik zatiaľ pozitívny ale to už bol aj predtým 2x a nedopadlo to dobre. Tak uvidím o pár dni či tentokrát to dotiahneme do úspešného konca. Príznaky žiadne okrem tlaku v podbrusku sem tam a kríze.drzte sa babulky.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saxana15 ja som bola 18.8.