Ahojte chcela by som sa spýtať v pondelok som bola na embryotransfere pociťovali ste na 5 deň už nejaké zmeny na sebe alebo je to ešte skoro.Dakujem
Ano mala som silnu migrenu,bolesti krizov.otestovala som a uz bola 2 ciarka na teste
@marticka85po mňa občas bola vajecniky a pod bruchom a občas sa mi točí hlava ale iné zmeny na sebe nevidím
@jasmin90 tak bud otestuj alebo este pockaj
@akiknabruh a cítili ste sa unavená práveže mňa len občas boli pod bruchom ako keby mam dostať menstruaciu a občas bolia vajecniky a začali ma boliet prsia
@jasmin90 také klasické jemné bolesti v podbrušku, inak nič. Test už som mala pozitívny.
@thereisabear
@thereisabear to mam aj ja teraz
Ja vôbec nič. Žiadna zmena. A vyšlo to.
Ahojte. Mňa by zaujímalo, či máte niektoré, ktoré ste už viac dní po vklade, napr. 10 a tak, či máte nejaké príznaky. Test mám pozit a je mi zle. Často ma napína, kolísa mi tlak, cukor v krvi, chute šialené, plačem už keď na mňa niekto nepozrie pekne. Som normálna alebo je niečo so mnou divne?
Ahojte baby prosim Vas ja som 8.3. Bola na vklade embryka z datcovskych vajicok ma niektora skusenost..mala som vcera strasne navali bolo mi tazko dnes je lepsie bolela ma aj hlava mala ste to niektora?? A kedy si mam robit tehotensky test ?? Dakujemmm
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasmin90 Ahoj,jednu noc ma zobudila krč v brušku az som zobudila partnera , mne ukazal test ducha na 6 deň a uz som len sledovala či čiarka silnie alebo slabne kvoli 💉ovitrile ..
Držim palce 🙏🏻