Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

lucusik33
28. nov 2014

No ja som bola dnes na KETe ak sa aj to ráta 🙂

saxana15
autor
28. nov 2014

@lucusik33 ahoj samozrejme ze ano.🙂 ako sa citis?kolky pokus mas uz za sebou?

lucusik33
28. nov 2014

@saxana15 dnes to bol môj 4.vklad a 1.ivf. Cítim sa fajn, prespala som celé poobedie a teraz popijam decko červeného 🙂. A teba čaká kolky vklad?

saxana15
autor
28. nov 2014

@lucusik33. No mna siedmy,bude to KET,priblizne o 2 tyzdne.mam 3 IVF za sebou neuspesne.☹

candour
28. nov 2014

Ja zajtra na vklad v ramci 2.IVF 🙂 drzim nam vsetkym snazilkam palce a najma nech sme stale s usmevom na perach, aby boli krasne Vianoce 🙂

saxana15
autor
28. nov 2014

@candour vitaj v klube 🙂 nech to uz dotiahneme do vytuzeneho konca. No ja nan cakam uz 5 rokov!

vanushka
28. nov 2014

ahojte, ja budem mat v januari ET 🙂 uz siedmy v poradi

klara030
28. nov 2014

Ahojte, ja mam buduci tyzden moj 1. vklad. Mam prve IVF, tak som plna ocakavani, ako to dopadne 😅

klara030
28. nov 2014

Tak nam dievcata drzim moc palce, nech nam to vyjde a mame pekne vianoce 😅

saxana15
autor
28. nov 2014

@vanushka ahoj,to je uz tiez coskoro,a citam,uz mas dietatko,to je dar prirody,ci ? Drzim palce!

saxana15
autor
28. nov 2014

@klara030 ahoj,uz si ani nepamatam ako som sa cit.hla pred prvym vkladom 🙂 tak neisto,myslim.ked ti to vyjde na prvykrat,tak nam,dlhorocnym,snazilkam dodas energiu,nadej,vieru a sebavedomie. Vela stastia prajem

kostickabonnie
28. nov 2014

Ahojte, ja sa chystám na KET V januári, lebo tento cyklus mi narušila bakterialna infekcia. Je moje prvé, mám 9 mrazacikov Z prvého ivf(predtým dva neúspešne IUI), doma 17 mesačného drobca A želám všetkým snaxilkam úspešný vklad A hlavne pozitívne myslenie. Ísť do toho S presvedčením, že tentoraz sa neúspech nepripúšťa!

klara030
28. nov 2014

@saxana15 no ja sa priznam, ze mam velmi zmiesane pocity a som pripravena aj na neuspech. Poznam vela zien, ktorym to tiez na 1.x - 3x. nevyslo ☹ tak nechcem byt potom az tak moc sklamana a tak som radsej neutralne nastavena. Ale, verim, ze sa budeme vsetky tesit a tento rok bude pre nas uspesnym 😉

lucusik33
29. nov 2014

@saxana15 tak to chce teda silne nervy budem ti držať palce. V akom si CARE? Mne ostalo po stimuluje 7 exp.blastocyst tak po jednom vkladame. U nás je problém v spermiograme, ja som fit. A všetky 3 vklady mi skončili biochemickym tehu žiaľ.

lucusik33
29. nov 2014

@vanushka kde berieš moja silu do ďalšieho ivf? Máš môj veliky obdiv. Tak nech je tento pokus posledný a úspešný .

klara030
29. nov 2014

@lucusik33 my mame inak podobny problem so spermiami, je ich velmi malo. Ja som ok. Mne odobrali 7 vajicok a dnes po ocisteni je ich 5. Tak som zvedava, kolko nam ich zostane do ET. Och, keby ich bolo aspon 3. 😒

lucusik33
29. nov 2014

@klara030 treba veriť moja, držím tuhooo palceky nech ich je čo najviac.

klara030
29. nov 2014

Dakujem pekne. Napodobne. Nech nam to vyjde 😉

saxana15
autor
29. nov 2014

@lucusik33 Gyncare KE.mne vkladaju vzdy 2 a nic,zial ☹

candour
29. nov 2014

Tak ja akurat dosla z car babeny,vlozena 1blasto a 18mrazakov,dr sa smial ze som slepacia farma🙂testujem na Luciu

lucusik33
29. nov 2014

@candour tak veeela stasticka. A pri 18 mrazenych ste hádam aj banku po ceste museli vylúpiť či? 🙂

lucusik33
29. nov 2014

@saxana15 a vkladajú ti embryjka po PK? Máš za sebou aj vyšetrenia že prečo sa nedarí ?

candour
29. nov 2014

@lucusik33 presne si to trafila, ked nam doniesli ucet skoro sme odpadli..ale zas lepsi pocit ako ked sme pri prvom ivf nemali vobec nic na zamrazenie.. a cena za mrazenie je jedna vec ale ISCI pri 29 vajkach je nehorazna suma platit, plus embryskop, PK a AH tak veru vianocne darceky uz nenakupujem🙂

saxana15
autor
29. nov 2014

@lucusik33 ano,vzdy PK.Mame len vstupne vysetrenia.partner zly spermiogram,ja mam dve laparoskopie za sebou,vraj uz mam byt v poriadku,ale ako par,nam bolo povedane,ze spolu deti len zazrakom mat mozme ☹. Ak tento,posledny pokus,preplateny poistovnou nevyjde,chcem navstivit Brno,ako samoplatca.nech to po piatich rokoch zacne znova!ini odbornici,nove vysetrenia...

lucusik33
29. nov 2014

@saxana15 nerozumiem prečo spolu nemôžte mat deti?

saxana15
autor
29. nov 2014

@lucusik33 partner vraj nemoze mat prirodzene so ziadnou zenou,len mimotelove oplodnenie,ja som uz zoperovana na 2x,a vraj v poriadku,mala som cysty,myomy,endometriozu a otocenu maternicu.skusame uz 5 rokov prirodzene a nic,napokon Ivf,embryjka zdrave a kvalitne,len sa vo mne neudrzia,☹ . Vzdy dostanem menstruaciu a je to fuc! Mam uz 36.takze to suri.neviem si rady ako dalej.

gennara
29. nov 2014

@saxana15 ahoj. A to ti nikdy neodporucili reprodukcnu imunulogiu? Kamaratka tiez zdrava, manzel zly spermiogram, po kazdom vklade dve ciarky, po par dnoch sa zacali stracat. Lekari v Gynfive nic neriesili, sama si pozistovala, dala si urobit v Medirexe vysetrenia a zistila, ze jej telo vytvara protilatky proti embryu. Takze by mohla chodit na IVF do aleluja, nikdy by embryjko neudrzala. Po trojmesacnej liecbe, kedy potlacali imunitu, isla si po mrazacika a je tehotna. Akurat si musi cele tehotenstvo pichat injekcie, uz neviem ake, ale ma velku sancu, ze babatko donosi. To je hlupost, ze nebudete mat deti, nechapem, ako vam mohol toto lekar povedat bez toho, aby ste mali imunologicke a hematologicke vysetrenia...

gennara
29. nov 2014

@saxana15 Napis do medirexu mail mudr. Tibenskej, popis, co mate za sebou, ake vysetrenia, kolko neuspesnych pokusov a ona vam sama odporuci, ake vysetrenia treba absolvovat, ale to, ci si alergicka na muzove spermie, pripadne na embryjka, to je zaklad. Telo to v takom pripade vnima ako "nepriatela zvonku" a snazi sa ho vypudit. Ak mate tento problem a nepotlacite ho, tak sa to len tazko podari...

saxana15
autor
29. nov 2014

@gennara dakujem ti za rady,doktor sa o tomto nezmienil.hned si to nastudujem a vygooglim a napisem doktorke.este raz vdaka.aj pre toto chcem zmenit centrum a zacat od znova.

gennara
29. nov 2014

@saxana15 Jej to poradili tiez po zmene centra, povedala, ze do slovenskeho uz nevkroci. Odisla do Reprofitu v Brne a vyzera to zatial velmi nadejne. Velmi drzim palce, hlavne nech sa zisti pricina, to je dolezite a potom vela stasticka 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre