Embryotransfer a potrat

mius12345
25. máj 2021

Ahojte, žiaľ mám smutnú správu a neviem či to niektorá tiež zažila 😥 vo februári sme absolvovali IVF, vklad čerstvého embrya na 5 deň po PK. Všetko sa dobre vyvíjalo do 16 tt kým som nezačala špiniť, predčasne sa otvárať až som o dieťatko prišla 😥 máme ešte jedného mrazacika, tak verím že to vyjde už do konca 🙏stalo sa niečo takéto aj vám?

bubinko1506
25. máj 2021

Ahoj, je mi velmi luto tvojej straty, zial niekedy nad prirodou ani lekari nezvitazia. My sme po ivf prisli o dvojicky, sice hned na zaciatku v 6tt, ale aj tak to bol neskutocny pocit prazdnoty. Nemohla som sa ani pozriet na tehotnu. Zlepsilo sa to asi po polroku, ze som sa zacala davat dokopy. S muzom sme si naplanovali rekonstrukciu, dovolenku a pustili sme sa do adopcie. Presne rok po prvom vklade ma muz presvedcil na dalsi vklad. Opat sme cakali dvojicky, ale tentokrat bolo vsetko ok. Termin porodu bol presne rok od terminu porodu nasich prvych deti, a uz 4,5 roka sa tesime zo zdravych chlapcov. Drzim palce, nech sa ti sediecko co najskor zahoji a dockate sa vytuzeneho babatka.

mius12345
autor
25. máj 2021

@bubinko1506 ďakujem my o 3 mesiace chceme ísť na vklad tak veríme, že to už vyjde 🙏

valentina1984
15. okt 2021

ahojte je tu nejaka kocka ktora ktora mala embryotransfer s 3 dnovym embryom? lebo väcsina tu pise, ze mali 5 dnove.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre