Dievčatá, ktoré máte skúsenosti s darcovským embrijkom prosím napíšte koľko ste zato platili a čo všetko zahrňa príprava na vklad takého embrijka (aké lieky , kedy a tak)
Ako dlho ste naň museli čakať? Nevídím tu také tému.
Ďakujem.
@vivera No ja som rozmýšľala, že ak sa mi teraz pri IVF nebudú tvoriť vajíčka ( vraj je len na 10 percent že sa dačo vytvorí) tak pôjdem do Brna do Reprogenesis, ale vidíš aj Košice sú na zváženie keď sú bližšie.
Ale v Brne stojí embryjko 25000,- CZk a keď vkladáš 2 tak 35000,-CZk, to som už zisťovala. 😝
Koľko sa za embryjko platí v Košiciach?
Aj tak budeme asi riešiť darcu spermií tak zvažujem či sa mi oplatí riskovať všetky komplikácie okolo IVF a neísť hneď na vklad mrazeného darovaného embrya.
Ešte mám chvíľu na rozmyslenie kým poisťovňa schváli žiadosť.
@avlv no ja som podpisovala papier 2100 Eur a vložili mi dve embrijká. Ja som po 4.IVF povedala, že radšej toto. Pri OPU som mala komplikácie, prestala som dýchať, tak som si povedala dosť. Pri 4.IVF sme mali darované spermie pol na pol. Žial ani to nepomohlo. Odvtedy sme dva krat vkladali darované embrijka a o dva týzdne ideme zas. Verím, že už posledný krát.
@vivera Fúúúúha tak to ste už minuli kopu koruniek. A nerozmýšľala si zmeniť CAR?
Ja sa tak akosi spolieham, že to výjde na prvý krát lebo to naše financie ďalšie pokusy nedovolia. Dnes som zistila, že do poisťovne došla žiadosť len včera tak to asi tento rok nestíham, jedine že by sa stal taký malý zázrak a stihli schváliť budúci týždeň.
Nafigu všetko sa mi komplikuje. Nemám na to nervy....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@avlv Ahoj, ja som akurat v priprave na KET darovaného embrijka. Od 1DC beriem estrimax, 5 dni pred prenosom utrogestan a duphaston. Ja som nečakala vôbec, ale zaleží na tom, ci budes mat zvlast darkynu na vajíčka a zvlášť na spermie, alebo budes brat zo zásob centra.