Embryo - 3. deň kultivácie

vlocka007
6. aug 2022

Ahojte myslíte že 3 deň kultivácie embryo keď je 4bunkove ešte doženie vývoj do blastocysty a jedno je 7bunkove.je to dobré či zlé?

misana84
6. aug 2022

@vlocka007 podľa mna sa pomaličky delí… musia sa spraviť genetické testy či sú Ok… čo vám povedali?

stellarstar
6. aug 2022

@vlocka007 pomaly sa delí

vlocka007
autor
6. aug 2022

@misana84 nič len že nemám vysadzovat lieky.neviem ja verím že to doženie čo myslíš?

misana84
7. aug 2022

@vlocka007 nechcem vám dávať falošnú nádej ale bunky majú naprogramované delenie…a keď im to ide tak pomaličky tsk majú nejaký problém…niekedy to “ dobehnú” ale neskôr môže dosť k potratu… uvidíte čo vám povedia lekári …

jarrys
8. aug 2022

@vlocka007 moze to dohnat kludne. ja som mala na 5den 3krasne blastocysty a jedno v stadiu morula. nechavali ho este 4hodin ci sa chyti a na druhy den rano mi volali ze to dobehlo do peknej blastocysty. Plus to nie je pravda ako tu pisali ze dojde k potratu neskor aj ked by to na zaciatku dohnali. Mne vkladali krasnu blastocystu a potratila som.

misana84
8. aug 2022

@jarrys tak možno taká pekna nebola a bola tam nejaká porucha. známa mala tiež tak pomalí deliace bunky, vyvinuli sa a poslali na genetické vyšetrenie do zahraničia a zistili že máju genetické poruchy… mutácie … keby neboli na testoch tiež by ich vložili a na 100% by ich potratila…príroda má to tak zariadené…samozrejme, že to nemusí byt autorkin prípad

jarrys
8. aug 2022

@misana84 nechce sa mi uz fajt vysvetlovat. prosim precitajte si co pise autorka, co jej odpovedali a na co som reagovala ja. Tu sa bavime o niecom uplne inomnw co reagujete vy. A za dalsie to co pisete - ak vam to povedala takto kamoska tak hovorila blud. Geneticke testy sa daju robit bud na 3 az 5ty den, este pred mrazenim. Embryja nikde nebudu posielat lebo to by museli byt zmrazene. A po rozmrazeni sa genericke testy nerobia. Ako zeny trochu sa spamatajte predtym ako len bez precitania tu pisete dve na tri len aby ste napisali. Ak uz chcete reagovat tak si precitajte najprv poriadne o co sa jedna

misana84
8. aug 2022

@jarrys ešte raz som si prečítala môj príspevok ale nikde nevidím to o com píšete … kde som písala, ze poslali embrya má vyšetrenia????tie bunky odobrali ešte pred zmrazením a posielali este pred vložením!tiež sa jej pomaličky vyvíjali a nakoniec bolo zistené ze majú poruchu tak zrejme aj preto tam bolo pomalé delenie…ak je všetko Ok tak to prebieha normálne

misana84
14. aug 2022

@vlocka007 ako vám to dopadlo?

jarrys
15. aug 2022

@misana84 to ze vy nevidite ale ostatni za to ja nemozem. citajte si ho znova a znova a potom uviditem. jasne ste tam napisali ze tie ktore sa zacnu delit neskor tak maju geneticku chybu a aj keby to dobehli tak dojde k potratu. A toto vobec nie je pravda!!!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre