Dzurila centrum - kontrolné odbery

25. nov 2023

Ahojte, koľko sa prosím Vás platí za kontrolné odbery?

Mam stredne ťažký stupeň protilátok proti spermiam môjho muža, momentálne podstupujem kortikosteroidnu liečbu. Užívala som aj predtým intralipidy.

Myslite si že sa ku koncu liečby už môžme posnažit o bábo?

nelca0510
26. nov 2023

Ja si myslím,že takéto niečo teba konzultovať s lekárom,ktorý pozná danú situácii a všetky aspekty

mimuska328
26. nov 2023

Môžem sa prosím ťa opýtať na hodnotu tých protilatok koľko ti vyšla??

autor
26. nov 2023

@mimuska328 presne čísla neviem :/ ale je to stredne-tažký stupeň.

mimuska328
26. nov 2023

A mala si vo výsledkoch aj napísanú hodnotu alebo ti len povedali ze máš stredne ťažký stupeň?

autor
26. nov 2023

@mimuska328 popravde dali mi papier s výsledkami kde bolo všelijaké čísla, ale tie odovzdala gynekologičke do karty. Ale v správe je len napísané, že stredne ťažký stupeň.
Ja som intralipidy užila 2 infúzie v auguste/septembri, to som však bola tehotná a potratila som. Ale mame len chránený styk a začala som užívať kortikosteroidy. Plus už jedno dieťa mame spoločne, ktoré by tiež údajne malo zanechať nejakú stopu v tele. Preto sme to chceli už skúsiť aj počas liečby kortikosteroidmi, len teda neviem, či to je dobrý nápad.

mimuska328
26. nov 2023

Napíšeš mi prosím súkromnú správu nech to neriešime verejné

autor
26. nov 2023

@mimuska328 napísala som

bebaa
2. feb 2024

Dobry večer, tiez mam tuto diagnozu...uzivam medrol 2 mesiace, kontrolne odbery dopadli zle..vraj nezabera...este mesiac budem uzivat, potom znovu odbery a ak sa nic nezmeni prejdeme na inu liecbu...vy ste ako na tom?

autor
3. feb 2024

@bebaa dobrý deň, aj Vám povedali akú inú liečbu by ste muselo podstúpiť? Ja aktuálne čakám na výsledky.

bebaa
3. feb 2024

Ved to ze povedala,ale ja si nepamatam nazov toho lieku 🙄
Prvy krat cakate na vysledky?

bebaa
3. feb 2024

Za kontrolne odbery sa plati..za MiF 90€ A spermiogram tusim ze 40€.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre