Dve, či jedno embrio pri mimotelovom oplodnení?

tessy2121
24. jan 2012

Ahoj,aky mate na to nazor pri IVF? Mne v heliose povedali ze staci jedno,ale myslim si,ze 2 znamenaju vacsiu sancu,ci?

lucia.kl
24. jan 2012

ja som sa rozhodovala tiež, ale povedala som si že dve, radšej dvojičky ako žiadne... veľa báb si dalo len jedno a nič, alebo si dali dve a majú len jedno bábo.. ale treba hlavne zvážiť, že je tam veľká pravdepodobnosť na dvojičky a či to chceš..

ysarion
24. jan 2012

ja viem ze moje vajecniky "to maju spocitane", tak som bez vahania isla do 2. a beriem to tak, ze ak sa jedna bublinka ujme tak super, a keby dve, tak to by bola bomba! Navyse si myslim ze by som mala podporu najblizsich, ze by sa to dalo zvladnut. Pri dvojickach su vzdy rizika podstatne vyssie. Keby moje "vajecniky mali cas", tak mozno by som mozno isla iba do 1 a potom KET, tazko riesit "keby". Pocula som ze v heliose uprednostnuju singletransfer a celkovo sa vyvoj ubera skor k singltransferu.

tessy2121
autor
24. jan 2012

Ved prave,ja som sa na dve pytala pri prvej navsteve v centre a doktor mi povedal,ze radsej jedno. Myslite ze mozem trvat na tom ze chcem dve?

dorotka_
25. jan 2012

no ja si myslim, ze pri dvoch je ovela vacsia sanca na uspech, ze aspon jedno sa chyti a je to aj statisticky dokazane a cudujem sa, ze nejaky lekar uprednostnuje jedno

tessy2121
autor
25. jan 2012

@dorotka_ ja som sa na to pytala doktora len informacne a vraj staci aj jedno,no ja by som tiez raadsej sla do dvoch. Uvidim kedy mi zavolaju z centra,na vsetko sa podrobne povypytujem.

zelenagw
26. okt 2013

@tessy2121 Tak ako nakoniec si si dala ???

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre