Druhé umelé oplodnenie

lenusteq
24. apr 2023

Ahojte 🙂
Chcela by som sa opýtat ci uz niekto takto podstupoval druhe umele .
Prve vyslo uspesne a teraz chceme si ist pre druheho krpana.
Embrya mame zamrazene len ma zaujima postup ako to prebieha.
Mate stym skusenost?
Dakujem

taktotedanie
24. apr 2023

@lenusteq ved zavolajte do car, ze si chcete prist po mrazacika a zarezervujte si tam termin vysetrenia

marrilyn
24. apr 2023

@lenusteq najlepsie tam zavolat a objednat sa. Ja som si dohodla konzultaciu este pred menstruaciou, vysetrili ma, dohodli sme postup, na druhy cyklus bol vklad.

stellarstar
24. apr 2023

@lenusteq to musíte riešiť s car odkiaľ mate aj prvého. Treba im zavolať dajú termín a dohodnete sa. Druhé kolo budeš mat pravdepodobne bez hormónov resp dajú lieky a pôjdes na ket

dominikahr
25. apr 2023

@lenusteq keď máš zmrazené embryo nejdeš na "umelé" ale len na vkald. Čiže nepostupujes všetko znovu len ten vklad. Treba sa objednať do centra kde máš embrya, a oni ti už ďalší postup vysvetlia.

beatinka
25. apr 2023

Keď dostaneš ms, zavolaj si do CAR. Budú ti kázať prísť okolo 12 dc a potom už uvidíš, ako ďalej.

ninah1486
19. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

My máme obe detičky cez umelé oplodnenie, iná možnosť ako ich mať nebola. Obidve máme vďaka klinike repromeda.

beahavala
22. aug 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

s mužom ideme akurát presne toto riešiť, prvé máme vďaka umelému oplodneniu a druhé myslím, že bez toho tiež nepôjde

lenusteq
autor
22. aug 2023

@dominikahr ano dakujem 🙂 sme uz uspesne v 16tt 🙂

lenusteq
autor
22. aug 2023

@beahavala my to uz mame za sebou uspesne v 16tt 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre