Ahoj, išli ste daktorá do ďalšieho IVF po úspešnom predchádzajúcom IVF? V akom časovom odstupe? Ako ste to zvládali spolu s dieťeťom? Pomaličky začíname uvažovať (zatiaľ len uvažovať!!!!) a tak by som prijala vaše skúsenosti, rady, .... 🙂
ahoj,my ideme do toho.... 🙂 teraz v stredu si idem pre ziadost k dr.pre poistovnu,IUI uz absolvovat nebudeme,pri prvom sme ho mali 3x.....nasa kocka mala teraz 4 roky. drzim palce k uvaham.... 🙂 😉
@evuliatko74 my mame v blizkom okruhu priatelov dva pary, ktore mali prve dieta vdaka IVF......a obidva pary maju druhe dieta prirodzene 🙂
Nevzdavaj sa - snazilkovanie sa moze podarit aj spontanne. Drzim palceky !!!
@little_miracle Dakujem za povzbudenie, my sa tak nejak spontanne stale snazime, no ci na to myslime, ci nie, tehotni stale nie sme a vek uz mam tiez dost vysoky...
Tak ved uvidime, zatial mame nasho drobca a aj okolo neho je dost co robit.
No a tebe zelam, nech sa vam zadari... 😉
@evuliatko74
Ahoj ja sa hlásim - mám dieťatko po prvom IVF. Hneď ako mala malá rok sme išli na KET - dvakrát neúspešne. Potom 2IVF - neúspešne, ostal jeden mrazáčik - to bolo úspešné. Lenže dcéra mala 2roky - stále chcela byť na rukách, vyžadovala si pozornosť...a pod.....takže som v 6tt začala krvácať. Potratila som. Nemalo to súvis možno s dcérou a starostlivosťou o ňu ale jednoducho po transfere...som nemohla...nedalo sa ležať. Malé dieťa si vyžaduje aktívnu maminku.
Teraz má malá 3,5roka, je samostatnejšia, vie sa pekne prehrať, vydrží aj ockovej a babkinej starostlivosti. Mám schválenú posledné 3IVF a teraz v októbri začínam stimulovať. Pôjdem na PN, malá v škôlke...takže budem oddychovať. Manžel a babka prisľúbili, že určite mi so všetkým na 300% pomôžu...hlavne s malou a varením.
Ako ste sa rozhodli? Doporučujem určite ďalšieho súrodenca....ale nie kým nemá prvé dieťa aspoň 3roky (je samostatnejšie...)
@donlasbb Ahoj, surodenca by sme urcite chceli, no zatial sme nepodnikli nic. Tiez citime, ze nas maly je ako uragan, tak si to nevieme celkom predstavit, najmä to "setrenie seba samej" pocas tehotenstva.
No mna trosku aj tlaci vek, uz nemam najmenej a 2 IVF uz mam za sebou. Takze mi ostava posledne a musim si dobre zvazit, ze kedy do toho vhupnut... Ty isto vies, o com hovorim...
Tebe drzim straaaaasne palce pri stimulke, nech to vyjde. 😉
ahojte my mame tiez babulku po 1 uspesnom IVF a samozrejme by sme chceli surodenca ja sa chcem opytat ci riesite to ze ak si date vlozit dve vajicka mozete mat dvojicky a mat v dnesnej dobe 3 deticky....ale zas znizovat sancu na uspech iba jednym vajickom...no to je zatial moja dilema ktoru zatial nejdem riesit ale coskoro urcite
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nikto nič?
To po prvom IVF už nikto nešiel do druheho?
😖