Ahojte. Tie, čo ste boli na druhom IVF, absolvovali ste všetky mozne vyšetrenia znovu alebo ste sa hneď dohodli na stimulácii?
Problém bol vo mne, nemavam ovu a chcem ísť znovu presne po 2 rokoch.
Mala som potrebné vyšetrenia a aj napriek tomu,že sme prestupovali do iného CAR nevyžadovali si nové,spravili len základné z krvi a horm.profil a bola nastavená stimulacia
@xenyja Urcite sa oplati dat si urobiť nove vysetrenia. My sme menili centrum - z Iscare BA sme prešli do Heliosu Brno k primarovi MUDr.Texlovi. Keďže sme menili kliniku, robili nam nanovo vyšetrenia - mne hormonalny profil, amh.. (ovulacia u mna prebieha normálne, nemám endometriózu, zda sa byť vsetko ok) a partnerovi konecne urobili kompletný spermiogram. V Iscare nam povedali, že stačí zakladny spermiogram a doktorka mi doslova povedala, ze chyba je vo mne, kvoli nižšiemu amh (mam 36,5 roka a vtedy mi zistili amh 0,67, teraz najnovšie 1,07, co je celkom skok). V Heliose po kompletnom spermiograme sa zistila u partnera zvýšená fragmentacia DNA spermií. A teda možný dôvod neúspechu predchadzajuceho IVF, kedze sa nepoužili vhodné techniky oplodnenia. Počas prvého IVF sa podarilo oplodnit 5 vajíčok a z nich 2embrya najlepšej kvality a potom 2neuspesne transfery.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@xenyja zalezi ako stare su tie výsledky. My sme chceli ist na ket po 1,5r a chceli vsade aktuálne kontrolne.