Druhé IVF

xenyja
20. jún 2022

Ahojte. Tie, čo ste boli na druhom IVF, absolvovali ste všetky mozne vyšetrenia znovu alebo ste sa hneď dohodli na stimulácii?
Problém bol vo mne, nemavam ovu a chcem ísť znovu presne po 2 rokoch.

e1i
20. jún 2022

@xenyja zalezi ako stare su tie výsledky. My sme chceli ist na ket po 1,5r a chceli vsade aktuálne kontrolne.

xenyja
autor
20. jún 2022

@e1i dakujem

riskoh
20. jún 2022

Mala som potrebné vyšetrenia a aj napriek tomu,že sme prestupovali do iného CAR nevyžadovali si nové,spravili len základné z krvi a horm.profil a bola nastavená stimulacia

jahvoodka
21. jún 2022

@xenyja Urcite sa oplati dat si urobiť nove vysetrenia. My sme menili centrum - z Iscare BA sme prešli do Heliosu Brno k primarovi MUDr.Texlovi. Keďže sme menili kliniku, robili nam nanovo vyšetrenia - mne hormonalny profil, amh.. (ovulacia u mna prebieha normálne, nemám endometriózu, zda sa byť vsetko ok) a partnerovi konecne urobili kompletný spermiogram. V Iscare nam povedali, že stačí zakladny spermiogram a doktorka mi doslova povedala, ze chyba je vo mne, kvoli nižšiemu amh (mam 36,5 roka a vtedy mi zistili amh 0,67, teraz najnovšie 1,07, co je celkom skok). V Heliose po kompletnom spermiograme sa zistila u partnera zvýšená fragmentacia DNA spermií. A teda možný dôvod neúspechu predchadzajuceho IVF, kedze sa nepoužili vhodné techniky oplodnenia. Počas prvého IVF sa podarilo oplodnit 5 vajíčok a z nich 2embrya najlepšej kvality a potom 2neuspesne transfery.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre