Domáca inseminácia

3. feb 2022

Ahojte planujemmdomacu inseminaciu, neodsudzujte prosim mam na to svoje dovody, je tu niekto kto s tym ma osobnu skusenost, pripadne sa zadarilo? Potrebovala by som nejake rady pripadne co na to vsetko potrebujem aky je postup dakujem

veronikaszabova
3. feb 2022

Dufam, ze chlap o tom vie...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
3. feb 2022

@bambulienka25 mozno ako lucia851 (striekackou)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
clori
3. feb 2022

baby, nesmejte sa, v zahranici je na to aj original suprava 😉
https://www.storkotc.com/

katka5161
3. feb 2022

nechces sexovat s muzom ale chces sa nechat oplodnit? nechapem

thereisabear
3. feb 2022

Neviem, či to je až taká veda. Normálne to dáš čo najskôr do striekačky a dnu... a chvíľu poležíš, či? Skúsenosť nemám 🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
3. feb 2022

Preber to so svojim manželom, určite ti poradí.

yvanielka
3. feb 2022

Potrebuješ čerstvý materiál, striekačku a ovuláciu

renatka1985
3. feb 2022

dievcata, vy ju hned odsudzujete - ale su muzi, ktori nedokazu ejakulovat pri normalnej sulozi - ani s pomocou sexuologa atd to jednoducho nevedia. nemusi byt ona hned psycho podvodnicka.
trocha ucty prosim.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. feb 2022

@renatka1985 dakujem za porozumenie

autor
3. feb 2022

@viestta nie kazdy zaraba velke peniaze a nestoji par eur jednoducho mam na to svoje dovody ktore tu nemienim riesit vy sa viete len posmievat a urazat prosim nekomentujte ak nemate s tym skusenosti prispevok je jasne napisany

autumm
3. feb 2022

@katka5161 a co keď nemá manžela ale manželku?

katka5161
3. feb 2022

@autumm tak od manželky asi tazko získa spermie ci?

autumm
3. feb 2022

@katka5161 ved to nemusi mat od neho. Nejaký kamarát alebo anonymny darca môže pomoct. Daruje čerstvé spermie a oni už doma prevedú inseminaciu .

katka5161
3. feb 2022

@autumm Dakujem za vysvetlenie, ozaj som sa s tym este nestretla.. a neviem ci by som bola toho schopná

monika_k
3. feb 2022

Kedze pri inseminacii riadenej lekarmi je 10-15% sanca, ze otehotnies .. Pri “domacej” to bude ani nie tolko… Proste ked vies kedy ovulujes majte normalne sex

loliki
3. feb 2022

Načo robíš také tajnosti? Veď píšeš anonymne. Keby si napísala jasne, v čom je problém, možno by Ťa lepšie pochopili. A kto ťa tu uráža?

s_o_n_i_k_e
4. feb 2022

Drzim palce a konecne chapem keď tu vidím tie komenty prečo mi muž zakazuje ModrehoKonika lebo to co vidim za komenty baby fakt hanba Vam, ta zena ide po radu a nie aby ste ju sudili...kto nema cim pomoct a prispiet radsej nepiste a chodte sa prejst na vzduch lebo niektoré asi zjedli celú múdrosť sveta. To uz ani nehovorím ze ked o niecom neviete a za hranicami je to normalne...och baby...fakt je pravda ze radsej muzsky kolektiv ako tri baby pri sebe...🙈

danielka277
5. feb 2022

Ja vám síce neviem poradiť, ale držím palce nech sa podarí, ľudia sú otrasné hovedá čo potrebujú vyjadrovať svoje názory na ktoré sa nikto nepýta 😉

evaachesa
5. feb 2022

Tak poradiť neviem, ale už tu bola baba čo to skúšala tak môžeš skúsiť pohľadať 😉 Skús na striekačku nastoknúť slamku nech máš väčší dosah 🙄. Iné mi nenapadá.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre