Ahojte planujemmdomacu inseminaciu, neodsudzujte prosim mam na to svoje dovody, je tu niekto kto s tym ma osobnu skusenost, pripadne sa zadarilo? Potrebovala by som nejake rady pripadne co na to vsetko potrebujem aky je postup dakujem
@bambulienka25 mozno ako lucia851 (striekackou)
baby, nesmejte sa, v zahranici je na to aj original suprava 😉
https://www.storkotc.com/
nechces sexovat s muzom ale chces sa nechat oplodnit? nechapem
Neviem, či to je až taká veda. Normálne to dáš čo najskôr do striekačky a dnu... a chvíľu poležíš, či? Skúsenosť nemám 🤷♀️
Preber to so svojim manželom, určite ti poradí.
Potrebuješ čerstvý materiál, striekačku a ovuláciu
dievcata, vy ju hned odsudzujete - ale su muzi, ktori nedokazu ejakulovat pri normalnej sulozi - ani s pomocou sexuologa atd to jednoducho nevedia. nemusi byt ona hned psycho podvodnicka.
trocha ucty prosim.
@renatka1985 dakujem za porozumenie
@viestta nie kazdy zaraba velke peniaze a nestoji par eur jednoducho mam na to svoje dovody ktore tu nemienim riesit vy sa viete len posmievat a urazat prosim nekomentujte ak nemate s tym skusenosti prispevok je jasne napisany
Kedze pri inseminacii riadenej lekarmi je 10-15% sanca, ze otehotnies .. Pri “domacej” to bude ani nie tolko… Proste ked vies kedy ovulujes majte normalne sex
Načo robíš také tajnosti? Veď píšeš anonymne. Keby si napísala jasne, v čom je problém, možno by Ťa lepšie pochopili. A kto ťa tu uráža?
Drzim palce a konecne chapem keď tu vidím tie komenty prečo mi muž zakazuje ModrehoKonika lebo to co vidim za komenty baby fakt hanba Vam, ta zena ide po radu a nie aby ste ju sudili...kto nema cim pomoct a prispiet radsej nepiste a chodte sa prejst na vzduch lebo niektoré asi zjedli celú múdrosť sveta. To uz ani nehovorím ze ked o niecom neviete a za hranicami je to normalne...och baby...fakt je pravda ze radsej muzsky kolektiv ako tri baby pri sebe...🙈
Ja vám síce neviem poradiť, ale držím palce nech sa podarí, ľudia sú otrasné hovedá čo potrebujú vyjadrovať svoje názory na ktoré sa nikto nepýta 😉
Tak poradiť neviem, ale už tu bola baba čo to skúšala tak môžeš skúsiť pohľadať 😉 Skús na striekačku nastoknúť slamku nech máš väčší dosah 🙄. Iné mi nenapadá.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dufam, ze chlap o tom vie...