Dochádzanie do centra na kontroly ovulácie

baruska884
23. sep 2024

Ahojte prosím riešila ste niektora kontroly ovulácie s vašim gynekológom?mám totiž problém že by som mala do centra dochádzať každé dva tri dni.mam to ale na tri hodiny cesty na a doma mám ročne dieťa ktoré mi ťažko niekto postráži na viac ako tri hodiny.
Lekárovi v centre sa to samozrejme nepáči že som bola u môjho lekára aby ma pozrel čo chápem.. ale ja už by som takto išla treti krát zbytocne zas tri hodiny v aute a ešte k tomu vyriešiť babysitting dcéry..
Máte s tým niekto skúsenost?

really8
23. sep 2024

@baruska884 chodila som na kontrolu ovulacie do ineho centra (mala som ho blizsie ako svojho gynekologa) a nikto to neriesil. Myslim ze mi to sami v car navrhli.

adabise683
23. sep 2024

@baruska884 ja som chodila svojej gynekologycke a nebol s tym ziaden problem ... sam lekar mi to navrhol bo ja som to mala tak 3.5 hod tam a 3.5 spat takze mi to moc pomohlo

butterflyeffect
23. sep 2024

Ja som chodila k svojej gynekologicke, do centra sme sli az ked sa nedarilo ani s odsledovaniu ovulaciu a po absolvovanych vysetreniach..

bambulka711
24. sep 2024

@baruska884 áno, ja som skoro rok chodila ku gynekológovi na folikulometriu a v CAR sme to ani nehovorili. Veď to nijako neovplyvňuje liečbu 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre