Chcela by som sa spytat,aku dobu ste cakali na schvalenie poistovnou na umele oplodnenie? my cakame od prveho decembra,co sa mi zda uz dost dlha doba a naozaj uz zacinam stracat nervy. Mame vseobecnu zdravotnu poistovnu
No skus zavolat do poistovne, ja som tak po mesiaci od podpisania ziadosti (8.12) volala do vszp dna 8.1 a tam mi povedali ze ju tam nemaju, tak som volala do iscaru mt a tam mi povedali, ze ju len 17.12 posielali do iscare ba a z tadial do poistovne....
@barbora1985 no pekne,tak asi tam naozaj budem musiet zavolat,dakujem za radu
aj som tam volala,ledva som sa dovolala a dopatrala,no ta pani co by to mohla vediet ma dnes dovolenku,no vraj buduci tyzden by to uz teoreticky mohlo byt aj odoslane,no uvidime zajtra,hned rano tam budem volat
my v Dovere sme cakali cca mesiac. A to som tam vyvolavala, vypytovala sa a urgovala, co to da. Schvalene som to mala behom 3t a potom zasa sa muselo cakat, kym tie papiere budu dorucene CAR - lebo obsahovali specialne unikatne kody, ktore museli byt pre poistovnu vytlacene aj na recepty na injekcie.
@marin.frist no ja uz cakam od prveho decembra
@zuzicek88 tiez v Dovere? Ja som pri prvom hovore strasne dlho patrala po pani, co mala vybavovat moju ziadost. Hlavne sa nenechat odbyt a trvat na tom, ze chces hovorit s kompetentnou osobou a ak ta zrusia, ze sa ozvu, pytaj si meno a cislo osoby, s ktorou si hovorila. Nech jej zavolas spat. Ono sviatky urobili velku medzeru, ale toto je citliva zalezitost.
@marin.frist nie ja vo vseobecnej,ale pani bola velmi mila a ochotna,aj mi dala cislo a meno pini,ktorej mam zajtra zavolat,dokonca mi povedala,ked videla kolko mam rokov,ze sa to moze dat aj urychlit,tak som teda zvedava,ze co zajtra vybavim
@lucy125
@marin.frist
@barbora1985
@candour
Babulky,tak dnes som tam volala chvala Panu Bohu ziadost uz mame schvalenu,tak buduci tyzden by ju mali v GF dostat,takze februar stihame,uz len aby sa to podarilo
@lucy125 dakujem ti,si moc zlata,povedali mi ked som vypisovala ziadost na umele,ze budem mat kratky protokol,ze od druheho dna ms si budem pichat injekcie do brucha a kazdy druhy den tusim na krv a potom sa ide na to,uz si to celkom presne nepamatam,ved to uz su skoro dva mesiace
@zuzicek88 ja mesiac, ale to bolo v roku 2008
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzicek88 Ahoj my sme mali Doveru a čakali sme 2,5 mesiaca.