Ahojte dievcata, doktorka mi povedala ze si mam pichnut jednorazovo Pregnyl,do akej casti je to najlepsie,rozmyslala som do bruska ale to nechcem, skor rameno alebo stehno,kde ste si to pichali vy a kto vam to pichol ?
ahoj mne ho pichali do zadku na pohotovosti
aj mne ho pichli do zadku, na gynekologii
Mne do zadku a pichla mi to mamina lebo je zdravotná sestra. Mne lekárka hneď keď mi to predpisovala povedala, že do zadku.
do zadku
do brucha.. menej to boli 😀
ahoj mne tiez pichali do zadku na pohotovosti
raz do zadku, raz do brucha..takže to je jedno.. 🙂
ale sestrička vravela, vraj do brucha to lepšie posobí ale čo je na tom pravdy neviem :/
do svalu na zadku
do brucha to menej bolí
Urcite do brucha, sice to na prvy pohlad moze vyzerat hrozostrasne, naozaj to tam najmenej boli, aj lekar mi odporucal do brucha 😉 Nech ti to pichne niekto iny, nie ty a ani sa nepozeraj, ked to nevidis, takmer to nebudes ani citit a hlavne nech ti to vstreknu pomalicky, lebo ak ti to rychlo vstrekne, tak to moze trosku stipat. Mne ho pichaval manzel 😉
do zadku
do brucha, vraj je to účinnejšie
aj v letaku to pise, ze ak si pichas sama, tak pod kozu - do brucha je to najjednoduchsie. ak chces do svalu, mal by ti to pichnut lekar alebo sestra.
ak sama tak do brucha, ak do zadku - tak odbornik zdravotnik.....
preto viac predpisuju pregnyl - lebo je tam moznost volby...
predtym sa pichal Choragon a ten len do svalu v ambulancii....
do zadku ,mne to pichol manžel
ja som si dala do ramena a nebolelo to uvidime ci pomoze 🙂
ja som do brucha pichala a veru nebolelo 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, ja som si to pichla do brucha. asi 5 cm si zvyknem pichat od pupka na lavo alebo pravo alebo mozes aj pod pupok.