Ahojte, ktory den po embryotransfere (5 dnova blastocysta) beriete ako poslednu sancu na pozityvny tehotensky test? Kedy uz treba prestat testovat?
@stellarstar Asi sme sa nepochopili. Ja som skor chcela vediet konkretny den. Take veci, ze doma vychadza negativny test a z krvi bude pozitivny sa zrejme nedeju.
Ak by bol test 10 - 12 den po transfere negativny tak uz by som to brala za definitivne
Ako vyššie keď 10 - 12 dpt je test negatívny tak TT z toho nebude
@stellarstar 8-9 den negativny test. V takom pripade sa da ocakavat pozitivita? Podla mna uz asi nie. Zvycajne je ciarka uz piaty den. Co si myslis?
8-9 den je pri negativnom teste este nadej. Aj ked mala, ale este by som to ja osobne definitivne nevzdala. Ten 10 -12 uz je na istotu si myslim
Nemusí byt čiarka na 5 deň, môže nemusí. Takže ešte by som do toho 10 d počkala
ahoj. Ja som 7mi den po ET...a test negativny...zvacsa co citam tak baby vidia uz nejaku tu ciarocku uz kludne aj 5-6ty den...tak tiez neviem ci mam este dufat a moze to vyjst
Ja som brala ako definitivny aj 8 den po transfere ale teda prehovorili ma testovat aj 10 a tak ako som si myslela tak aj bolo. Zena tak nejak vyciti ako to dopadne. Ale ano alo definitivne treba brat ten 10-12 den idealne krv.
Lekari v CAR uvadzaju 12 den. Avsak uz dlhsie sledujem du na fore fotky tehotenskych testov. Ak uz 7-8 den nie je ciarka, tak som este nevidela, aby sa ciarka objavila neskor. Ak taky pripad poznate, dajte prosim vediet.
Hormony by sa pokojne mohli vysadzat ovela skor a nebolo by potrebne umelo odsuvat menstruaciu a robit si zbytocne nadeje.
Pozri behni sa behni na krv skor. Ja ked som vedela ze to nevyslo som volala ze by som chcela prist na krv skor lebo v ten den mi do toho nieco prislo. Ked to vyslo a spinila som tiez som isla skor na krv.
Ale teda su zeny co im ani 10 den neukazalo a krv bola pozitivna aspon mne aj doktorka hovorila o takej 🤷🏽♀️
@martinaju Takze zatial 1 pripad. Mozno by bolo dobre, tieto pripady zozbierat, lebo aj tu sa zeny zbytocne hecuju a utesuju, ze ved o dva dni ten test nieco ukaze. Z pozorovania naozaj 7-9. den uz nieco vidiet, alebo to mozno rovno zabalit.
Chod do ivf skupiny aj tam su baby ktorym test ukazal aj neskôr
Tak ja som videla uz 6 den ked to vyšlo ale tak každej hcg stupa inak. Kazdy den je inak citlivy a ma ine mnozstvo farbiva to vsetko zohrava ulohu.
@martinaju Sledujem testy aj tam. Cielene som hladala podla hashtagov. Ja som taky pripad nenasla.
Su tam aj dam davali testy tie baby. Ved napis otazku tam.
Ja som mala všetky testy negatívne, dokonca aj domáci krvný ôsmy deň po transfere. A desiaty den som normálne dostala menzes aj keď som ešte brala hormóny.
u mna to bol 10DPT ak mi vysiel negativny test tak vysiel aj z krvi.
Rovnaky pripad som mala ja a 6ty den som mala tak slabulinku ciarku, ze som ju videla asi len zázrakom, inak by som vravela, ze 100%kanalik lebo ani fotka nezachytila v žiadnom uhle . Az na 8 den som mala taku realnu slabuliiiiiinku ciarku.
Ten najslabší je 6ty den. Druhy je 8, treti je 8 a posledny je 10.
Odporúčam test dr max z ich lekarne, obsahuju vela farbiva (na fotke ten modry). Drzim palceky. Ale aj kebyze nie, tak nezúfaj, raz sa podari! Len mozno dnes nenasiel ten správny cas.
Ja som si prešla tiež embryotransferom, takze tvoje pocity poznám. Odporúčam skutočne vydržať a s testom začať na 10-ty den alebo neskôr a zbytočne sa nestresovat negatívnymi testami, diskusiami, myšlienkami... Je to úplne zbytočná záťaž pre tvoju psychiku. Vydržať 💪
Dakujem za odpovede. Tu nejde o moje pocity a mna konkretne. Ja len chcem vediet, ci sa realne stalo, ze z negativneho testu na 7.,8.,9. den sa moze stat pozityvny. Ja myslim, ze nie no aj tak hladam taky pripad. Je totiz zbytocne do buducna brat lieky a mat ocakavania, ked sa to aj tak nezmeni.
Ahoj, ja som absolvovala už 4x KET. Nikdy som sa doma netestovala, vždy som čakala až na 14den ako odporúčajú v centre, odber krvi. Ale teraz neviem co ma to napadlo som si kúpila test a spravila, 8 deň, samozrejme test mi vysiel negatívny. A asi cca pol hodina som chcela test vyhodiť a na tom teste 2 čiarky, myslíš si že by som mala tabletky vysadiť? Ja racej počkám na ten 14den, čo mi vide z krvi a podla toho sa zariadim. Samozrejme nemám žiadne očakávania. Ale keď už som sa pre túto cestu rozhodla tak sa budem riadiť radami lekárov a veriť im. A ešte, môj prvý KET bol úspešný ☺️
@81katrina81 Podla navodu sa vysledok odcitava prvych 5 minut po otestovani. Vyrobca uvadza, ze po pol hodine uz ide o skreslene informacie.
@81katrina81 svojvolne nikdy lieky navysaď. Keď tak choď skôr na krv držím palce ❤️
@martinaju presne tak, veru ja viem ako sa robí test, ja som si ich spravila už neúrekom, len som s tým chcela povedať ze ani tie testy nie sú 100% a výrobca to aj uvádza. A určite si počkám na to hcg❤️
@81katrina81 Myslim,ze kazda si spravi viac testov a aj od inych znaciek.
@81katrina81 Tu ale hladam pripad, kde niekto napriek negativnemu testu bol tehotny. Zial, taky pripad som nenasla ani na tomto a ani na inych diskusnych forach. Ak sa taky pripad najde, urcite sa potesime.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pozitívny test, TT potvrdené odberom krvi ma hcg