Mile zienky, o tyzden mam zacat s dlhym protokolom, ale mierne ma prekvapilo, ze sa zacina uz 21 DC, pri prvom IVF v r.2016 som zacinala 1 DC, ziadne uvedenie do klimateria :( bojim sa hlavne vedlajsich ucinkov, viete prosim popisat, ako ste to zvladali, a ci sa nieco u vas prejavilo? dakujem velmi pekne 🙂
Neboj sa, bude to v pohode, len pi veľa vody. Ja som nemala žiadne vedľajšie účinky, okrem nafúknuté ho brucha, no nič strasne.
@tinka308 si poklad, že si sa ozvala, ja začínam zajtra, čo mi predpísu uvidím, všetko sa dozviem zajtra, keďže takto sme sa dohodli s lekárkou. Každopádne si ma upokojila😘 ďakujem ešte raz a držím palce nech nám všetko výjde 😉
@lenteraz111 ďakujem😘 nafúknuté brucho očakávam, to som mala aj predtým, keď som nemala dlhý, skôr sa bojím návalov tepla, priberania a že mi bude zle, ale hádam to bude ok 😊
@coralee_wiley Ahoj! Ako si na tom? Prečo Ti navrhli dlhý protokol? Drž sa!
@coralee_wiley pribrala som len 4 kila, no asi to bola len zadržaná voda
@coralee_wiley ahoj, ja mam začat teraz v polovici januara s dlhym protokolom, mam 38, chcem sa ta prosim spytat ako to prebiehalo, tiez mam obavy ako si mala ty, dufam ti vsetko dopadlo pozitivne 😊
@coralee_wiley to mi je luto 😞a budete pokracovat v snazeni?budem drzat palce...ja mam buduci tyzden opu.nemam ziadne zvlastne stavy, akurat som unavena a sem tam nervozna, co si odnesie moj partner 🙈a uz to chcem mat za sebou.dost ma to vycerpava tie 3inj kazdy vecer.dufam vsetko dopadne ok
@lucilalu zda sa, ze sa nam to podarilo prirodzene😅 tak som z toho riadne mimo, kedze 10 rokov pocuvam, ze tak to nepojde ... Kazdopadne drzim prsty, nech ide vsetko u vas hladko 😉
@coralee_wiley wooooow tak to je sprava, drzim velmi palce nech je vsetko ok ❤
@coralee_wiley
@lucilalu
@lenteraz111 baby ako mam prosim pomoct po IVF tomu nafuknutemu a velmi bolavemu bruchu .. kedy to odzneje.. velmi ma boli .. dakujem
@cilimata ja som také nemala, prepáč, neviem ti poradit😒 drz sa!
@cilimata nemáš hyper stimulačný syndróm? Ono to je individuálne, skus veľa pit
@coralee_wiley super, poznám pár žien, ktoré sa snažili dlhooooo, deti majú z ivf a ešte potom aj prirodzene otehotnela. Gratulacia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@coralee_wiley ahoj, vidim ze ti tu nikto neodpisal. Ja som mala v july tiez dlhy protokol,dokonca sa o tyzden natiahol viac lebo mi menzes meskal ale nemala som ziadne vedlajsie ucinky,ani ziadne ine stavy. Normalne som chodila do prace a snazila sana to vobec nemysliet. Ak beries Diphereline ten je trosku neprijemny ale casom si zvyknes.