Dlhý protokol IVF, bojím sa vedľajších účinkov

coralee_wiley
5. aug 2019

Mile zienky, o tyzden mam zacat s dlhym protokolom, ale mierne ma prekvapilo, ze sa zacina uz 21 DC, pri prvom IVF v r.2016 som zacinala 1 DC, ziadne uvedenie do klimateria :( bojim sa hlavne vedlajsich ucinkov, viete prosim popisat, ako ste to zvladali, a ci sa nieco u vas prejavilo? dakujem velmi pekne 🙂

tinka308
10. aug 2019

@coralee_wiley ahoj, vidim ze ti tu nikto neodpisal. Ja som mala v july tiez dlhy protokol,dokonca sa o tyzden natiahol viac lebo mi menzes meskal ale nemala som ziadne vedlajsie ucinky,ani ziadne ine stavy. Normalne som chodila do prace a snazila sana to vobec nemysliet. Ak beries Diphereline ten je trosku neprijemny ale casom si zvyknes.

lenteraz111
10. aug 2019

Neboj sa, bude to v pohode, len pi veľa vody. Ja som nemala žiadne vedľajšie účinky, okrem nafúknuté ho brucha, no nič strasne.

coralee_wiley
autor
12. aug 2019

@tinka308 si poklad, že si sa ozvala, ja začínam zajtra, čo mi predpísu uvidím, všetko sa dozviem zajtra, keďže takto sme sa dohodli s lekárkou. Každopádne si ma upokojila😘 ďakujem ešte raz a držím palce nech nám všetko výjde 😉

coralee_wiley
autor
12. aug 2019

@lenteraz111 ďakujem😘 nafúknuté brucho očakávam, to som mala aj predtým, keď som nemala dlhý, skôr sa bojím návalov tepla, priberania a že mi bude zle, ale hádam to bude ok 😊

szkatuska
13. aug 2019

@tinka308 Ahoj ! Treba si pichať celý čas injekcie?? Alebo ako to prebieha. Aj mne navrhuje lekár dlhý protokol, pričom som čítala že starším sa nedoporučuje (42 rokov mám) Ďakujem

szkatuska
13. aug 2019

@coralee_wiley Ahoj! Ako si na tom? Prečo Ti navrhli dlhý protokol? Drž sa!

coralee_wiley
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenteraz111
13. aug 2019

@coralee_wiley pribrala som len 4 kila, no asi to bola len zadržaná voda

lucilalu
3. jan 2020

@coralee_wiley ahoj, ja mam začat teraz v polovici januara s dlhym protokolom, mam 38, chcem sa ta prosim spytat ako to prebiehalo, tiez mam obavy ako si mala ty, dufam ti vsetko dopadlo pozitivne 😊

coralee_wiley
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucilalu
1. feb 2020

@coralee_wiley to mi je luto 😞a budete pokracovat v snazeni?budem drzat palce...ja mam buduci tyzden opu.nemam ziadne zvlastne stavy, akurat som unavena a sem tam nervozna, co si odnesie moj partner 🙈a uz to chcem mat za sebou.dost ma to vycerpava tie 3inj kazdy vecer.dufam vsetko dopadne ok

coralee_wiley
autor
1. feb 2020

@lucilalu zda sa, ze sa nam to podarilo prirodzene😅 tak som z toho riadne mimo, kedze 10 rokov pocuvam, ze tak to nepojde ... Kazdopadne drzim prsty, nech ide vsetko u vas hladko 😉

lucilalu
2. feb 2020

@coralee_wiley wooooow tak to je sprava, drzim velmi palce nech je vsetko ok ❤

cilimata
25. feb 2020

@coralee_wiley
@lucilalu
@lenteraz111 baby ako mam prosim pomoct po IVF tomu nafuknutemu a velmi bolavemu bruchu .. kedy to odzneje.. velmi ma boli .. dakujem

coralee_wiley
autor
25. feb 2020

@cilimata ja som také nemala, prepáč, neviem ti poradit😒 drz sa!

lucilalu
25. feb 2020

@cilimata ahoj, nemala som az take bolestive brucho, ono to musi asi same prejst, zavolaj do centra ci mozes uzit nejake tabletky od bolesti.drz sa 🍀🍀

lenteraz111
25. feb 2020

@cilimata nemáš hyper stimulačný syndróm? Ono to je individuálne, skus veľa pit

lenteraz111
25. feb 2020

@coralee_wiley super, poznám pár žien, ktoré sa snažili dlhooooo, deti majú z ivf a ešte potom aj prirodzene otehotnela. Gratulacia

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre