Ahojte, chcela by som sa dozvediet ktory protokol je lepsi a preco..... 😝 Podelte sa o vase skusenosti.....
@miminkad az taky obrovsky rozdiel to nie je si myslim, OHSS mozes a nemusis mat, ked mas, tak tiez to nie je az taka tragedia, pockas mesiac a pojdes na KE ked sa nahodou rozvinie... a zial nie je kazdy vhodny kandidat na dlhy , takisto ako na kratky protokol... ja som mala dlhy a v pohode...
@pici no boli sme na sk len na jednej konzultacii,potom sme sli na konzultaciu do rf a to bol diametralny rozdiel aj v komunikacii aj v rieseni.v rf si platime vsetko sami,ale zda sa mi,ze to tam vychadza lacnejsie,ako tu cez poistovnu.pristup je tam o moc lepsi a maju aj dobru uspesnost
@pici tak to sme na tom asi stejne....aj ja nejako tak som obstala. Ale dala som si teraz robit vysetrenie krvy a zistili mi ze mam malo krvy v tele ako bezne je . Tak sa zacinam davat do kopy lekar mi povedal ze sa to spravi...tak verim v to a budem sa dopovat liekmi. 😝 Ty sa ako pripraujes alebo pripravovala?
@nurili daj si www.reprofit.cz.hej,so softom mozes ist na ivf ICSI.my teraz chceme PICSI.soft je vlastne len minimalna stimulacia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podstupila som IVF -ICSI kratky protok no nevyslo to, viete mi poradit ci je lepsie teraz zacat s dlhym protokolom? ☹