Diabetička a umelé oplodnenie

lusinda96
19. jún 2024

Ahojte, je tu nejaká diabetička, ktorá absolvovala IVF a podelila by sa o skúsenosti? Zaujíma ma aj glykovany hemoglobín pri absolvovaní IVF aj či celý ten proces nejak ovplyvnil glykémie a podobne. My ideme na ivf z dôvodu nízkej ovarialnej rezervy u mňa.

struhanka
19. jún 2024

@lusinda96 Skús sa popýtať na fb v skupine: Dia těhulky-DM I. typ

emmitko
19. jún 2024

@lusinda96 ahoj ja mám diabetes 2 typu a inzulínovú rezistenciu, užívam siofor 500 1x denne, ale počas stimulácie odporučil dr v CAR 2x denne, vraj to lepšie ovplyvňuje kvalitu vajíčok alebo niečo s tým

emmitko
19. jún 2024

A glykémie som mala celý čas ako bežne keď som si kontrolovala

dasa234
22. jún 2024

@lusinda96 ahoj , ja mam DM typ 1a minulý rok v júni som absolvovala stimuláciu na odber vajicok. Prvý KET som absolvovala o mesiac po odbere vajicok, glyčky boli celkom fajn, diétu som fakt držala, ale aj tak mi glycky stúpali mierne hore (10,11,12) iba večer, netuším ci to nebolo tým, že po KETe som užívala progesteron (injekčne som si ho aplikovala), žiadnu konkrétnu štúdiu som na to nenašla (som zdravotník)...inak som sa snažila mat glycky od 5 do 9, ale aj tak si myslím svoje, každý organizmus je iný....a nakoniec som potratila. A potom nasledovali ďalšie 2 KETy, ale bez úspechu. Aktuálne už mám pol roka pauzu. Glykovany som mala pred KETOM 7 a po KETe po nejakom čase 6,5. Pýtaj sa , keď ešte chceš niečo vedieť, tu sa všetko nezmestí, ani tie glyčky.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre