Chcem sa spýtať,prečo ste sa rozhodli darovať vajíčka a či ste to neľutovali.Darovali by ste znova? Chystáte sa darovať 1.x? Pocity a skúsenosti?Poraďte.
tiez o tom uvazujem ze v buducnosti vajicka darujem. je to skvely sposob ako pomoct ludom, ktory deticky nemozu mat a velmi si ich zelaju a na to, ze ci budu mat incest tie deti tak toho by som sa tak nebala a nezaoberala sa tym 🙂
@hildicapupu je to krasne gesto suhlasim! a ano statisticka pravdepodobnost je nizka. aj ked je problem ze nie je slovensky ani europsky register darcov zatial teda. uz sa buduje. napr. muz v holandsku mal viac ako 100 deti... skor tam je proboem so spermiami ako s vajickami. ale fenomen je ti velmi zaujimavy: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Genetic_sexual_...
Ja som nikdy nedarivala ale naopak som prijala darovane vajicka...keby nebolo tej skvelej zeny co sa preto v Brne rozhodla tak nemame naseho vytuzeneho drobceka 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja si myslim ze na jednej strane je to super. darovat spermie vajicka ci embrya. pre tych co svoje nemozu mat a tuzia sa stat rodicmi. na druhej strane slovensko je extra male a ja by som sa bala moznehi nechtiac incestu... ludia ktori su pokrvne spriazneni ale nevyrastali spolu mozu k sebe citit takmer osudovu pritazlivost. to je podla mna scary