Ahojte. Už druhýkrát som potratila, chodíme co CAR. Mame vyšetrenu genetiku - OK, protilátky - OK, hormonálny profil - OK, spermiogram-OK, priechodnosť vajickovodov - OK. Podľa všetkých vyšetrení sme v úplnom poriadku. Boli sme na IUI a predsa to nedopadlo dobre aj napriek progesteronu,vcelej materskej kasicke a kyseline listovej. Som naozaj ZÚFALÁ. Prosím, napíšte mi co všetko ste absolvovali okrem tohto spomínaného. Chceme ísť na IVF ale toho sklamania sa hrozne bojím, preto chcem najprv mat urobene všetky možné aj nemožné vyšetrenia. Ďakujem
Máte šťastie veľké, že už máte za sebou aspoň všetky tie vyšetrenia. Ja som potratila taktiež 2x za jeden polrok ale neurobia nič, až kým nepotratim aj 3x 😪
@emuska72 kľudne sa pýtaj na vyšetrenia, máš na to nárok. Ja si tiež na vlastnú päsť zisťujem co sa da. Na jednej strane, sú ľudia ktorí nemajú radi ak na nich doktori tlačia s vysetreniami. Preto aj ja mojej doktorke poviem, čo chcem, aby aj ona vedela ze som ochotná ísť do čohokoľvek a za všetky € co k tomu treba.
Reprodukcia imunológia mi tam chýba. Mne konkrétne našli problém na hematologii.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hematologia ? Tu tam nemáš spomenutú