CRM v Banskej Bystrici - vaše skúsenosti

lapaloma1987
10. nov 2019

Ahojte, je tu niekto kto chodi do tohto centra? Ake mate skusenosti, ci uz s lekarmi, embryologmi,pristupom.. ci nejake rady a napady ako uspiet.... ja som po 3 neuspesnych Ket-och a nevladzem ist po posledne embryo...🤨🙏🙏🙏😘

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 My sme v tom centre spokojni. Preco nevladzes ist po embryjko?

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

@maciatkoe lebo sa bojim, ze to nevyjde.... akoze aj ja som spoko... len tie neuspechy ma velmi bolia 🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤤

ceklis
10. nov 2019

@lapaloma1987 máš vyšetrené všetko čo ovplyvňuje uhniezdnenie? Endokrinológiu, imunologiu, genetiku aj hematologiu?

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 to poznam 😕, nam tam pomohli 2 krat pomocou IUI otehotniet, ale oba razy skoncili potratmi (v 9 tyzdni, a v 6 tyzdni). Ale za to centrum nemoze. Ideme tam do dalsieho boja, a verim ze ked nam pomozu do tretice, ze uz bude mimco v brusku pekne rast. Tiez sa bojim. Ale tuzba po miminku je silnejsia ako vsetko.

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

@ceklis ano mam...a vsetko v poriadku... to je najhorsie... ze proste treba skusat a raz to vyjde!!!!!

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 a kolko rokov sa snazite? A ani chvilku si tehotna nebola?

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

@maciatkoe prvy uz rok to riesime s crm a predtym sme sa rok a pol intenzivne snazili... bola som tehu...1x 6tt a 2x 9tt....posledny ket sa mimi ani nezavrtalo a normalne mi prisli kramy 🤷‍♀️ po posledne pojdem asi az buduci rok 🤷‍♀️

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

Baby a ktoreho lekara preferujete??

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 mne vyhovuje Krajcovic, ale clovek si tam nenavybera, folikuly rastu ako chcu, a neda sa ovplyvnit kto bude akurat robit. Este ma napadlo halosperm (fragmemtaciu DNA) ma tvoj manzel urobeny? Lebo mas presne to iste co ja, tiez 3 potraty. Raz prirodzene otehotnenie, a 2 krat po IUI. A 3 potraty uz bohuzial nie su nahoda. Na vsetkych vysetreniach sme neboli, a dovod potratov nenasli. Nuz ja to idem prvy krat skusit s anopyrinom, a po potvrdeni tehotenstva utekam na hematologiu po clexan. To je uz jedime co mne moze pomoct. Ale na hematologii mi nic nenasli. Iba doktor povedal, ze staci pozitivny test a hned sa mam objednat a da mi prevenivne clexan.

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

@maciatkoe mne krajko dal hned po vklade (ten 3x) fraxiparin si pichat, moj myz ma pomale spermie
a ak mi ponuknu darcu spermii tak to urcite odmietnem ... uvidime ako sa k tomu postavi dr ked pojdem na k9nzultaciu.... ja som mala zatial vzdy len jeho!!! Mozno raz taku inu doktorku a raz som mala mat vklad s nou a zrazu sa tam objavil krajko 🤷‍♀️🤣🤣🤣 ze zmena planu... snad sa ten posledny pokus podari

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 a kedy ides na ket? Ja idem na IUI v dalsom cykle. Ale podla mna vsetci doktori su tam v podstate v pohode. Mne sa najviac pozdaval Bornay. Neviem ci toho si stihla spoznat. To bol doktor so srdcom. Ale uz tam bohuzial nerobi. A Krajcovic mi pride ozaj velky odbornik.

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

@maciatkoe nie nie toho som nestihla,len som o nom pocula... ano krajkovic je pan... vie co robi 👍 ja pojdem az buduci rok... predsalen tych sklamani bolo tento rok uz dost a v zime dame lyzovacku, nejaky wellness a vyliecime dusicku a ideme na to 🤷‍♀️ sestricka povedala, ze len aby som neprisla na sono uz tehotna, ze sa im to casto stava 🤣

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 veru, je to tazke. A ja po 3 potratoch sa uz ani dvom ciarkam nebudem vediet tesit 😕. Lebo ked sa to stalo 3 krat, bohuzial aj 4 sa moze stat. Snad anopyrin a clexan pomoze.

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

@maciatkoe kolko mas rokov?? Ja 32... drzim ti palceky, nech ti to vyjde....

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 34, a moj drahy ma 35. A tiez ti drzim prsty 😊

lapaloma1987
autor
10. nov 2019

Napis mi este prosim ake vysetrenia ribili tebe alebo niekomu co poznas.... si ich napisem na papier ze ci ich mam aj ja...lebo ja vlastne ani neviem co vsetl9 mi testovali priamo v centre....

maciatkoe
10. nov 2019

@lapaloma1987 co mi v centre testovali neratam ani 😊, to vysetruju kazdemu. Ale mimo toho som bola kvoli potratom na hematologii, tam mi vsetko mozne z krvi zistovali, plus aj syndrom lepivych dosticiek-toto je pri potratoch velmi dolezite. Potom som bola na endokrinologii, obaja s drahym sme boli na genetike a reprodukcnej imunologii. Mne naviac v centre robili hyfosy, a pri tom pozreli aj ci mam v maternici vsetko v poriadku. A drahemu naviac v centre robili halosperm- to sa tiez robi navyse, nie ako spermigram.

petina1986
16. apr 2020

Ahojte my sme chodili do CRM BB od januára tohto roku a na prvý krát sa nám podarilo 😄 otehotnieť, teraz sme v začiatkoch len. Podstúpili sme umelé oplodnenie, keďže ja som mala endometriózu na oboch vaječníkoch. Sú tam skvelí ľudia, všetci do jedného, od koordinátorky, sestričky, lekarov, ombriologov odporúčam.

petina1986
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petina1986
6. jún 2020

@lapaloma1987 doktorka Rossova jednoznačne

lapaloma1987
autor
7. jún 2020

@petina1986 hej viem, su skveli... ja som mala stastie na dr krajkovica a dr starovecku... tuto pani dr nepoznam... chceme tam ist na jessen tohto roka na 2 ivf 🥰😪

lapaloma1987
autor
10. jún 2020

@maciatkoe ahoj no ako? Uz s bruskom? 🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre