Ahojte. Čo by ste mi radili skorej ten soft ivf alebo tú dlhšiu verziu? Čitala som, že pri Softe sú vajíčka kvalitnejšie. Už som po prvom ivf. Tam som mala tú dlhšiu a mala som vyše 20 vajíčkov, ale ani jedna sa neujala. Mám všetko vyšetrené a nič mi nezistili. Tak už myslím len ba to, že by bol problém v embryu.
A moja druhá otázka je otom, že ktoré úkony ste si dali navyše pri vklade embrya? Ja som mala len predĺženú kultiváciu a nič ibé. Podľa lekára netreba keďže nemám žiadný iný problém. Ďakujem!
@suesy to ma každé CAR inak, ja som bola v RG Brno, oni to majú nastavene tak ze za set 1 až 4 embrya platíš 400 eur (a je jedno ci je tam 1 alebo 4, prosto 1400 eur) a každé ďalšie embryo 400 eur, my sme mali presne 4 embrya (ale menil sa cenník, čiže neviem ci moja cena je platná, toto bolo v 9/2018). Väčšina CAR to ma ale po ks. Vyšetrovala to Repromeda Brno.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som mala soft pre PCOS, muž má zlý SPG. Mali sme ICSI, MACS, PK a predimplantacnu genetiku embryí, po genetike nám ostali 2 embrya vhodné na vklad, s 1. embryo som 19 TT plus 2. Dala som aj embryo glue, KET som mala s Estrimaxom a Progesteronom, lieky so vynechávala v 12. TT. Základ úspechu je geneticky dobre embryo a sliznica, zvyšok je medzi nebom a zemou.