Čo vám pomohlo k úspešnému druhému IVF?

evaevkaeva
23. júl 2020

Ahojte, poradte. Co Vam podla Vas najviac pomohlo k uspesnemu pocatiu v druhom IVF? My sme po prvom a zial, bez mrazacikov. Cize onedlho budeme podstupovat druhe IVF. Zvazujeme pridat genetiku, hematologiu a embryoglue (pri prvom sme mali ICSI, PK, cipovanie). Z doplnkov uzivam metylfolat, inositol. Pomohla niekomu hormonalna joga alebo Wim Hoffova metoda napr.? Dakujem za kazdu radu 🙏

andrea_82
23. júl 2020

My sme pri prvom IVF nemali ani vklad. Zmenila som centrum a zrazu bolo kopu vajíčok a vložili mi dve embryá. Nič sme nepridávali, brala som len kyselinu listovú a máme syna. Takže niekedy môžeš robiť, čo chceš, je to len o šťastí.

evita2176
23. júl 2020

@andrea_82 mozem sa spytat kde ste boli ? Alebo ktore centrum mozete odporucit? Dakujem

andrea_82
23. júl 2020

My sme boli najprv s Iscare BA, potom sme to zmenili na Ferticent. Ale bolo to už pred 13-timi rokmi.

e1i
23. júl 2020

@evaevkaeva my sme mali do vyšetrovaniu genetiku reproimuno aj hysteroskopiu som mala robenu a pri druhom pokuse sme dali icsi+picsi a vyšiel hneď et

evaevkaeva
autor
23. júl 2020

@e1i ja som mala reproimuno, ale partner nie. Vo februari som absolvovala diagnosticku laparku.

evaevkaeva
autor
23. júl 2020

@andrea_82 hmm..mne Iscare odporucila kamoska, pristup sa mi paci, aj lekarok a aj sestriciek, podarilo sa odobrat 7 vajicok, 5 oplodnili, na 5ty den 1 pekna blastocysta, ta sa vkladala a 2 embrya sa sledovali, ale 6ty den sa stopli...

e1i
23. júl 2020

@evaevkaeva hysteroskopia vyšetrí dutinu maternice, laparka nie

evaevkaeva
autor
23. júl 2020

@e1i ja som mala aj aj ....

majoranka24
23. júl 2020

@e1i Mozem sa spytat? Ktore ste boli na hysteroskopii, aj vam nieco zistili? Pomohlo to? Je to jedine vysetrenie, ktore nemam a dost sa ho bojim. Neviem, ci na to ist.

e1i
24. júl 2020

@majoranka24 skontrolujú ci v maternici nie je nejaká prekážka ktorá by bránila uhniezdeniu. Mne nezistili nič ale ďalší vklad sa podaril. V polke januára som bola na hysteroskopiu a v marci už tehotná. Je to 15 min zákrok pod narkozou, netreba sa obávať.

majoranka24
24. júl 2020

@e1i Skvele, gratulujem.😊 A kde si si to vybavovala? Cez svojho gynekologa?

e1i
24. júl 2020

@majoranka24 v car ale robia to aj v nemocniciach v rámci jednodnovky.

majoranka24
24. júl 2020

@e1i Dakujem. Idealne by bolo, keby som to nemusela riesit.😟

mikasz
24. júl 2020

@evaevkaeva my sme mali v prvom ivf 1x et, v druhom ivf 1x et a 1x ket, v tretom ivf 1x et a ten bol konecne uspesny a mame 2-rocneho syna 🤗
Takze u nas bol 4 vklad uspesny
Zmenila som to, ze som sa s tym vyrovnala a psychicky nastavila, ze teraz to uz vyjde a ked nahodou nie, tak to tak asi ma byt.
Tiez sme mali icsi, pk, embryoglue
Pred ivf cyklom som absolvovala hysteroskopiu, kde mi "ocistili" maternicu a odstranili jeden maly polyp, mozno aj to pomohlo
Drzim palce 😉

majoranka24
24. júl 2020

@mikasz Po hysteroskopii si kedy mohla na vklad? Kde ti tu hysteru robili?

mikasz
24. júl 2020

@majoranka24 mne ju robili priamo v iscare. Zaciatkom juna a v julovom cykle som isla na ivf

janadaniel
25. júl 2020

Mam zvysne 3 balenia Gonal 900 experacia jul 2020 ak by mal niekto zaujimave za polovicu cenu

livinkamadrova
31. aug 2020

Dobrý deň prajem, nie som tu až tak nová, lebo sledujem to tu už zopár rokov, avšak príspevok píšem prvý krát. Mám za sebou 2.IVF, som 7.den po ET expandovaného blastocysty a dnes je 14.den od podania Pregnylu 10tis.jednotiek. Vyskúšala som si urobiť aj obyčajný tehotenský test, ktorý asi 3dni ukazuje slabuckeho ducha. Dnes som vyskúšala digitálny test a ten ukazuje tehotenstvo 1-2t.. prosím, má niekto s tým skúsenosti, ja dúfam, že to už nie je z Pregnylu. Už by som sa po 6tich rokoch snaženia chcela naozaj tešiť.
Ďakujem za každú odpoved

mikasz
31. aug 2020

@livinkamadrova mne vysiel slaby pozitivny test na 11.den po ET, ciarka postupne kazdy den tmavla. Preto aj odporucaju netestovat skor ako po 10dnoch od transferu, ja by som este pockala a za par dni skusila test znovu.
Drzim palce

yvessl
27. máj 2021

Urcite by som si nechala spravit kompletnu hematologiu a reprodukcnu imunologiu.Uzivala som taktiez Inositol,Wobenzym a Serrapeptazu niekolko mesiacov.

ross137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evaevkaeva
autor
26. júl 2021

@yvessl hemato a aj repro imuno som mala.Ani druhy vklad nam napokon nevysiel.
Ideme teraz cestou Creigtonov model a NaProTechnology a uz teraz vdaka tomu viem, ze embryjka sa neuchytili i vdaka tomu, ze mam kratku poovulacnu fazu. Uvidime, co bude dalej po uprave vsetkeho. Ale z IVF som dost znechutena...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre