Ahojte idem teraz vo februári na 2 KET . uz mi vkladali 2 a neuchytilo sa. prosim o radu co robit aby sa uchytilo ....
@lenulienka1503 ahoj, v den KET a dalsie 3 dni sa odporuca jest ananas, hlavne ten stred, alebo pit ananasovy dzus. v den KET iba oddychuj a od dalsieho dna skus fungovat normalne, akurat len sa velmi nenamahaj a nedvihaj nic tazke.
do 1. krvneho testu pre istotu ziaden sex - orgazmus sposobuje stahy maternice a to by nemuselo byt nic dobre. hlavne skus nemysliet na to, ze si niekde bola a zi normalne dalej. ak je embryo zdrave a ty tiez, tak sa uchyti.
pokial by ani tento KET nevysiel, dala by som si spravit podrobne testy na reprodukcnu imunologiu, hematologiu, endokrinologiu, genetiku. drzim palce 🙂
@bubinko1506 Ahoj dakujem za dobru radu spravila som ako si mi poradila dnes som bola na hcg teste bolo to pozitívne ale vraj velmi nizke iba 5-50 . tak neviem co bude dalej mam ist v pondelok na krv .
@lenulienka1503 Ahoj, gratulujem a drzim palce, aby HCG pekne stupalo. Teraz to zalezi uz len na prirode, ci to malicke zabojuje a udrzi sa, alebo to vzda. Ale poznam aj tu na koniku jednu zienku, co mala nizsie hcg na zaciatku a uz ma synceka. Niektorym zenam hcg stupa pomaly, podstatne je to, aby sa obden zdvojnasobovalo.
Drzim palce, nech sa v pondelok mozes tesit z dobrych sprav 🙂
@bubinko1506 Dakujem dufam ze to bude len stupat..... ale neviem preco mi povedali aby som vysadila Utrogestan .... lebo vraj to treba dostat do negatíva. vraj stoho nebude nic ale ja som volala svojej gyn. a povedala som jej ze chcem ist na krv ci to stupa ... tak som ani nevysadila Utrogestan a v pondelok mam ist na tu krv .
@lenulienka1503 neviem, preco ti to kazali. ja som chodila do GF, a tam aj ked by bol prvy test negativny, tak treba v liekoch pokracovat dalej az do druheho kontrolneho testu.
zatial ten utrogestan nevysadzaj
Ok Dakujem ... v pondelok dam vediet ako som dopadla ci to stupa .... ale stale mam teplotu 37-37,2 a bolí ma hlava a mavam aj zaludok ako na vode .... raz mi je zima a raz naval tepla ....
@lenulienka1503 držím Ti palce, aby bolo všetko v poriadku a bábätko sa udržalo ❤
@bubinko1506 Sranda s tym ananasom, urcite to skusim 🙂
@lenulienka1503 Drzim palce 😵
@petraslov Dakujem 🙂
@janaplt ano urcite to skus a treba aj vela vela tekutin .....
@lenulienka1503 jasne, skusim, dakujem 🙂 😵
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
je tu skupina na MK čo sa zaoberá touto témou - skús sa pridať k ním, možno niečo poradia.