Ahojte.Chcem sa opýtať,bral niekto Clostilbegyt? Mam ho začat brat za 2 dni a neviem,coo od toho lieku cakat,ci budu nejake neziaduce ucinky...
10.den cyklu mam ist na sono...Niekde som sa docitala ,ze ak bude vse ok,tak mi pichnu nej.injekciu a 2 dni na to sa moze ist na stimulaciu...Tiez neviem co od toho cakat,lebo pojdem rovno do prace...
Je tu prosim niekto,kto mal s tym skusenost?
Dakujem.
@valentina07 brala som ho 6 cyklov. Ziadne neziaduce som si nevsimla
Dva dni po pichnuti injekcie nepojdes na stimulaciu, ale na vklad spermii (inseminacia). Stimulacia je ten samotny proces uzivania liekov. A do prace ist mozes, len je lepsie trochu sa setrit.
@andrea_82 ďakujem.🌸
Ak si dobre pamätám (bolo to 6 rokov dozadu) tak som bola dosť náladová a citlivá, plus som v ten cyklus nemala vôbec ovulačný hlien (čo sa mi predtým nestávalo)
@valentina07 nie nemala som žiadne neziaduce účinky ani nič iné, aj injekcie mi nič nerobili akurát spodok som (mám) citlivý ale to je normálne keďže sa to stimuluje. Držím palce
@valentina07 Ja mám dvojičky z IUI po stimulácii clostylbegythom. Užívaš lieky podľa pokynu lekára, na sone sleduje dozrievanie folikulov, potom pichnú injekciu na uvoľnenie vajíčka a v CAR Ti do maternice vložia partnerove spermie. To je všetko, ideš domov .
@alenka1609 ďakujem 🌺
@lilinka76 ďakujem 🌸
Bežný zákrok, ja som bola na IUI tiež. Hneď po som išla v pohode do práce, je to skoro to isté ako sex, takže žiadne obmedzenia. Mala som v prirodzenom cykle bez clostylu, len som pichla dva dni pred gonasi a po zákroku utrogestan
@valentina07 Ja som brala Clostylbelgyt a žiadne nežiaduce účinky som nepociťovala 🙂 Deň pred IUI som potom pichla injekciu Pregnyl...a IUI vyšla na prvýkrát a mám dvojičky ☺️🥰
@janulka2805 gratulujem😍💓
@valentina07 Ďakujem 🥰
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som nemala ziadne neziaduce, ale co som citala, niektore zeny mali veru