Clostilbegyt - príprava na IUI

valentina07
21. aug 2024

Ahojte.Chcem sa opýtať,bral niekto Clostilbegyt? Mam ho začat brat za 2 dni a neviem,coo od toho lieku cakat,ci budu nejake neziaduce ucinky...
10.den cyklu mam ist na sono...Niekde som sa docitala ,ze ak bude vse ok,tak mi pichnu nej.injekciu a 2 dni na to sa moze ist na stimulaciu...Tiez neviem co od toho cakat,lebo pojdem rovno do prace...
Je tu prosim niekto,kto mal s tym skusenost?
Dakujem.

venom19
21. aug 2024

Ja som nemala ziadne neziaduce, ale co som citala, niektore zeny mali veru

really8
21. aug 2024

@valentina07 brala som ho 6 cyklov. Ziadne neziaduce som si nevsimla

andrea_82
21. aug 2024

Dva dni po pichnuti injekcie nepojdes na stimulaciu, ale na vklad spermii (inseminacia). Stimulacia je ten samotny proces uzivania liekov. A do prace ist mozes, len je lepsie trochu sa setrit.

valentina07
autor
21. aug 2024

@andrea_82 ďakujem.🌸

katesocka
21. aug 2024

Ak si dobre pamätám (bolo to 6 rokov dozadu) tak som bola dosť náladová a citlivá, plus som v ten cyklus nemala vôbec ovulačný hlien (čo sa mi predtým nestávalo)

alenka1609
22. aug 2024

@valentina07 nie nemala som žiadne neziaduce účinky ani nič iné, aj injekcie mi nič nerobili akurát spodok som (mám) citlivý ale to je normálne keďže sa to stimuluje. Držím palce

lilinka76
22. aug 2024

@valentina07 Ja mám dvojičky z IUI po stimulácii clostylbegythom. Užívaš lieky podľa pokynu lekára, na sone sleduje dozrievanie folikulov, potom pichnú injekciu na uvoľnenie vajíčka a v CAR Ti do maternice vložia partnerove spermie. To je všetko, ideš domov .

valentina07
autor
22. aug 2024

@alenka1609 ďakujem 🌺

valentina07
autor
22. aug 2024

@lilinka76 ďakujem 🌸

baskustek
22. aug 2024

Bežný zákrok, ja som bola na IUI tiež. Hneď po som išla v pohode do práce, je to skoro to isté ako sex, takže žiadne obmedzenia. Mala som v prirodzenom cykle bez clostylu, len som pichla dva dni pred gonasi a po zákroku utrogestan

janulka2805
24. aug 2024

@valentina07 Ja som brala Clostylbelgyt a žiadne nežiaduce účinky som nepociťovala 🙂 Deň pred IUI som potom pichla injekciu Pregnyl...a IUI vyšla na prvýkrát a mám dvojičky ☺️🥰

valentina07
autor
24. aug 2024

@janulka2805 gratulujem😍💓

janulka2805
25. aug 2024

@valentina07 Ďakujem 🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre