Ahojte snažilky 🙂 Prvý mesiac nás sledovali v CAR v Ke, zistili mi PCO a do 14. DC sme mali 1 dominantný folikul 14 mm... Dnes 18 DC sme absolvovali PCT test na to,či netvorím protilátky na manželove spermie ( všetko bolo ok), ale dominantný folikul sa stratil :O Tak som zostala mierne sklamaná... Mali ste niekto podobný problém? mohlo prasknúť a prebehnúť ovu? alebo kde sa stratí v takom prípade ten DF? Dostala som clostilbegyt na podporu ovu... máte niekto skúsenosti?
@fokuska ano zobral krv na progesteron vysledok by mal byt v pondelok... vravel len, ze mohla prebehnut skryta ovulacia... a ze na dalsi mesiac mi da tie tabletky, ze mam sa ozvat na dalsi cyklus cca 10-11 den, ze skusime UZ. Mohlo sa styt, ze bola ovulacia? ked vajicko pred 4 dnami malo len 14 mm? nie je to malo?
@88matulka88 Tak na to vie odpovedat najlepsie lekar, on ta vysetril, videl nalez na ultrazvuku. Ale ovulacia samozrejme mohla prebehnut, uvidis ci to krv potvrdi ci nie.
@fokuska Jasne, len ani mi to nenapadlo, ze kvoli tomu by sa stratilo 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@88matulka88 Ak sa DF "strati" tak by to malo znamenat, ze praskol a teda prebehla ovulacia. Malo by byt potom vidno zlte teliesko.
Co ti na to povedal lekar? Ako vysvetlil, ze sa DF "stratil"? Vzal ti krv na progesteron - ak je vyssi tak ovulacia prebehla, ak je nizky, tak neprebehla...?