Clostilbegyt a PCO

88matulka88
15. máj 2020

Ahojte snažilky 🙂 Prvý mesiac nás sledovali v CAR v Ke, zistili mi PCO a do 14. DC sme mali 1 dominantný folikul 14 mm... Dnes 18 DC sme absolvovali PCT test na to,či netvorím protilátky na manželove spermie ( všetko bolo ok), ale dominantný folikul sa stratil :O Tak som zostala mierne sklamaná... Mali ste niekto podobný problém? mohlo prasknúť a prebehnúť ovu? alebo kde sa stratí v takom prípade ten DF? Dostala som clostilbegyt na podporu ovu... máte niekto skúsenosti?

fokuska
15. máj 2020

@88matulka88 Ak sa DF "strati" tak by to malo znamenat, ze praskol a teda prebehla ovulacia. Malo by byt potom vidno zlte teliesko.
Co ti na to povedal lekar? Ako vysvetlil, ze sa DF "stratil"? Vzal ti krv na progesteron - ak je vyssi tak ovulacia prebehla, ak je nizky, tak neprebehla...?

88matulka88
autor
15. máj 2020

@fokuska ano zobral krv na progesteron vysledok by mal byt v pondelok... vravel len, ze mohla prebehnut skryta ovulacia... a ze na dalsi mesiac mi da tie tabletky, ze mam sa ozvat na dalsi cyklus cca 10-11 den, ze skusime UZ. Mohlo sa styt, ze bola ovulacia? ked vajicko pred 4 dnami malo len 14 mm? nie je to malo?

fokuska
15. máj 2020

@88matulka88 Tak na to vie odpovedat najlepsie lekar, on ta vysetril, videl nalez na ultrazvuku. Ale ovulacia samozrejme mohla prebehnut, uvidis ci to krv potvrdi ci nie.

88matulka88
autor
15. máj 2020

@fokuska Jasne, len ani mi to nenapadlo, ze kvoli tomu by sa stratilo 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre