Clostilbegyt

cicikmicik
24. aug 2015

Ahojte, mám dilemu,.. Mám brať clostilbegyt na 3 den mrchy prvú tabletku ráno a druhú večer.Včera navečer som mrchu po vyvolávačke konečne dostala, Moja dilema spočíva v tom , či sa aj včerajšok je prvý den mrchy, keď to bolo navečer? Lebo ak ano mala by som si dať zajtra už prvú tabletku, to bude ten 3 den.A podla toho sa objednať. Viem že pre niekoho to može byť hlupa otazka, ale nechcem si to dať skoro, alebo neskoro, kedže ma čaká potom folikumetria. a takisto sa napchávať tabletkami zbytočne, keď to dakde pokašlem. neviem v tom ešte celkom chodiť:(..dooosť v strese som. dakujem

maminka1986
24. aug 2015

ahoj ak si dostala včera večer menzes prvý den sa ráta až od dnes nikdy nie večer ak si dostala po 18 hod....
brala som clostyl mimochodom no mne nezabrala iba sa mi urobili velke cysty ..:(
tak držim palce!

cicikmicik
autor
24. aug 2015

@maminka1986 Ale vidím že čákáš babatko🙂 tááák ti gratulujem🙂 .. no ved neviem aká dlhá cesta ma ešte čaká, ešte len začínam. no skôr to bolo kol 4 poobede, takým jak výtokom a potom to večer zosilnelo. Ved práve to lebo keby to dostanem ráno tak viem logicky, ale teraz som zmätená..

maminka1986
24. aug 2015

@cicikmicik no ako ti píšem je to tak pýtala som sa nato v centre...ano čakám babatko dakujem 🙂 no naša cesta bola dlhá ale cez clostyl to neveidlo nikam...tak držim palce

macicka52
24. aug 2015

@cicikmicik Ak si dostala menzes včera večer, tak 1DC si dnes( mne v centre povedali, že ak dostanem do 12:00 tak sa počíta deň, keď som dostala , ak po 12:00, tak nasledujúci deň)

cicikmicik
autor
24. aug 2015

@macicka52 Dakujeem🙂 Ste mi to uľahčili, lebo nevyznám sa celkom v tom..

nienna
24. aug 2015

@cicikmicik drzim palce 🙂 nam sa podarilo hned prvy cyklus s clostylom a to som bola fakt tazky pripad 😉

cicikmicik
autor
24. aug 2015

@nienna Dakujem🙂 a gratulujem🙂 my budeme pod dozorom v centre, ale sama neviem ako to bude celé prebiehať..mám obavy dosť

macicka52
24. aug 2015

@cicikmicik nie je za čo, rado sa stalo. V pohode sa pýtaj, ak budem vedieť rada pomôžem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre