Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť, že ste sa po iui cítila zle. Ja som týždeň po prvom IUI a bolí ma hrdlo, mám plný nos, som hrozne unavená ako pri nádche, alebo chrípke, ale nemám ani teplotu, ani mi netečie z nosa, nekýcham, nemám zimnicu, hrdlo nemám zapálené. Neviem, či to súvisí s iui alebo s hormónami, ktoré teraz beriem, alebo je to naozaj len nejaké slabé prechladnutie. Ešte mi napadlo, či moje telo takýmto spôsobom nebojuje proti manželovým spermiám, teraz sa už obávam všetkého ☹ U lekára som s tým nebola, veď mi dokopy nič také hrozné nie je, ale necítim sa úplne normálne, fit. Ďakujem
ahoj, robili mi test a hodnoty som mala len mierne zvýšené, doky povedala, že sme vlastne obaja v norme v poriadku, hádam máš pravdu, vďaka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sifoncad nerobili ti test ci telo nebojuje proti spermiam? Podla mna museli robit pred iui. Asi mas len obycko virozu. Teraz su chori vsetci naokolo, kvoli zmene pocasia a ochladeniu