Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
Aj my sa chystáme prvý krát na IVF po 3 rokoch snaženia a jednom biochemickom tehotenstve. V máji odber a v júni asi vklad. Držím palce aj ja všetkým🙏🍀
@butterfly333 ahoj😊ja budem mat 2KET,1 KET v januari test pozitivny no v 6tyzdni som potratila
@ancike01 tak to ma mrzí nám sa v júni 2018 zadarilo no v 6som v 6tt potratila od vtedy nič. Tak snáď ket pomôže.
@butterfly333 urcite ano a drzim✊ja uz prirodzene nemozem otehotniet len ivf,a verim ze 2 KET bude uz uspesny🍀🍀🍀🍀🍀
@ancike01 A kde ides na vklad? Tu na Slovensku?
@majoranka24 Ano Ferticent
@ancike01 my sme mali ísť do Brna 13.3 no hranice zatvorili tak sa tam tak skoro nedostaneme tak ideme do gyn five v BA čakať nemôžem vek nepustí.
@ancike01 My cakame na Brno.🤔 Ale ak sa v najblizsej dobe nic nezmeni, tak pojdeme na Slovensku. Tiez to chceme riesit co najskor.
@butterfly333 Tak to urcite ano,netreba cakat na nic ale rovno sa pustit do toho😊
@majoranka24 A tu ste na SR este ani neskusali ziadne centrum?
@ancike01 to ano snáď sa zadari nám všetkým
@ancike01 Zatial nie. Boli sme na IV F len raz, to sme boli v Brne. Porobila som si vysetrenia, chceli by sme ist na druhe IVF a znovu sme chceli ist do Brna.
@butterfly333 Ja verim ze ano✊✊🍀🍀🍀
@majoranka24 Tak to ta chapem samozrejme ze pojdes do toho isteho centra kde si uz bola😊
Ahojte ja začínam od zajtra prvýkrát stimulovať, mám z toho trošku obavy...
@ancike01 my cakame kedy gf otvori,aby sme mohli ist na ket 😔
@wejuska7910 uvidis ze coskoro lebo uz viacere centra zacali znova ordinovat
@ancike01 ved uz by mohli,tusim ze su posldne centrum ktore nerobi
@wejuska7910 ja chodim do Ferticent a zatial vklad nerobia ale dr spominal ze uz by mali v maji
@wejuska7910 ani gyn five nerobí
Dobré ráno, tak mali ste pravdu, prvú som si pichla a sama 😃😃😃 zvládla som to 👍
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pripájam sa aj ja nás prvý ket naše prvé spoločné dieťa dúfam že sa to podarí. Budem mať 41r 2x IUI neúspešne