Dobrý deň, chcem sa opýtať či tu niekto nemáte skúsenosť s darovaním vajíčok na SR. Chcela by som darovať ale potrebovala by som nejakú spätnú väzbu na nejakú kliniku. Budem každej odpovedi vďačná. 🙂
Ahoj baska no mozno ti pomozem skus helios Martin a ked nie tak viem ze klinika v Brne mala nedavno inzeraty ze potrebuju pomoc v darovan.
Ahojte som tu nova.Po mojom uspesnom 2 IVF mi zostali zabalene nepouzite lieky ktore uschovavam v ladnicke ako ma byt.Rada by som pomohla parom co uz su po 40 a nemaju statny fond cize poistovna im nic nehradi a vsetky lieky si musia zakupit alebo zohnat na vlastne naklady.Zostal mi Gonal 900 3x,Gonal 300 1x,Pregnyl 5000,Progynova Mite,Cetroide 0,25 3x.Ak by niekto potreboval lacnejsie ako v lekarni tak sa ozvite rada pomozem.Viem ze na vlastne naklady je to sialene drahe.Mne ty lieky zostali zo statneho fondu.Ja som platila 30% zo vsetkeho.Dovi staci sa ozvat
Lenkags dakujem pekne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja skusenost nemam, ale ako dlhodoba ,,snazilka" aj ked nepotrebujem ja darovane vajicka, tak za tie, ktore ich potrebuju, ti chcem zo srdca podakovat, ze si sa rozhodla splnit niekomu zivotny sen.