Ahojte ,niečo som už čítala ,ale chcela by som aktuálne info ,skúsenosti ... navštevovali crm BB ,kde sme absolvovali ivf mali sme dve embrya prvý KET sa podaril ,ale hneď na začiatku som potratila .. tak som teda začala chodiť po vyšetreniach genetika ,hematologia ,endokrynologia,imunologia všetko ok ,až na zistenie celiakii ... po roku sme išli na ďalší KET avšak sa vôbec neuchytilo ... plánujeme opäť ísť na ivf len rozmýšľame ,či by sme nezmenili centrum za martin ... v BB som nemala nejaký zlý pocit ,len som pocula ,ze v martine dávajú po vklade hneď nejaké infúzie ,počuli ste o tom ? Ďakujem pekne za skúsenosti .. snažíme sa 6 rokov .. Ja 27r manžel 34r
a kvôli čomu si prechádzala ? a máš už dieťaťko?
@monika12323 nie nenam ale ja mam viac zdravotných problémov. Nebola som spokojná s prístupom
@monika12323 ja som prve IVF absolvovala CRM BB a nikdy viac. Presla som potom inde. A co som sa spoznala s dvoma babami tak tiez rovnako.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monika12323 ak chceš zmenu vyskúšaj. Dobre centrum je napr iscar MT. No za neúspech nemôže vecsinou centrum. Infúzie ti môžu dat jed mas nejaký imunologicky problém. No skus sa na to opýtať. Ja som tiež prechádzala s BB do MT.