Viete mi prosim poradit aka je cena mrazenia embryi? Lebo na to sme sa nepytali.
Chodime do ginfivu. V cenniku je pisane, ze sa plati virtifikacia embryi-2 pejety 180€ . Kazda dalsia pejeta 50€. Do tej pejety mozu ist aj 2 embrya? Ci ako to je? Vie mi to prosim niekto vysvetlit?
Ako ste to mali vy?
Tak co ja viem, tak sme mali zmrazene v GF embrya, asi 10ks a platili sme rocny poplatok 150e. Samozrejme ivf sme sa platili a mrazenie bola nasledna rocna platba
@joannita iba rocny poplatok? Tych 120€? Ano ratam icsi+mss+pk+ anesteza+rocny poplatok za mrazenie na prvych 12mesiacov. A nechapem tomu zmrazovaniu. Ci sa za kazde embryo plati nieco navyse.
Ano. Zakladna cena za dve pejety je tych 180. A do jednej pejety mozes dat zmrazit dve embryjka. My sme napr. davali mrazit kazde emryjko zvlast, lebo chceme vkladat po jedno a nasledne zmrazenie by to druhe nemuselo dat. Ale my sme mali len sest embryjok, tak sa o ne bojim. Preto som sa tak rozhodla. Ak napr.chces mrazit 6 emryjok po dve v pejete tak platis tych 180 plus dalsich 50. Je to na rok....
@januska1905 a to mrazenie na prvych 12 mesiacov je co? Este aj to sa k tomu priratava? Ja uvidim kolko embryi budeme mat a tiez asi po 1 radsej.
Vies co nemam tu cennik ale myslim ze je toto automaticky na rok cena. Ze uz nic sa nepriratavalo...
@januska1905 tak sa plati co? 😅 ta virtifikacia 2pejet+kazda jedna pejeta. Alebo len to mrazenie vsetkych embryi na prvych 12 mesiacov?
Pozerala som, my sme platili tie dve pejety plus kazde dalsie po 50. Nic viac
Oni vam to este vysvetlia neboj....
Tak mne to vychádza tak, že sa platí za zmrazenie a hneď aj na další rok mrazenie. My sme mali 4 embrya z toho dve boli v jednej pejete a platili sme 350€.
Rocny poplatok je 150e v GF. Ja neviem, my sme platili okrem celeho ivf a liekov atd len to za mrazenie. Nikto sa ma nepytal ako chcem zmrazit po kolko, aspon si nepamatam.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.