Ahojte žienky prosím vás koľko ste platili za KET v reprofite ? Na ET sme ist nemohli a teraz pozram cennik a až mi zle prišlo že 450€ 🙈
Baby ano ja som uz dala do IVF viac ako 9000€ len vzdy som mala ET preto som teraz zostala zaskočená ze sa plati KET v takej velkej sume.
A podla mňa je to cele zle mala by uplne cele IVF bez ohľadu na to čo si vyberie žena byť preplatená ZP nakoľko si to žiadna s nás nevybrala a nemôže za to ze neotehotnie prirodzene.
@lucik174 to už je iná téma že to nerobíme kvôli príjemnému zážitky z pichanie injekciii.. tiež si myslím že by mali byť plne hradené a kľudne by sa to mohlo vykryť 100nasobntm navýšením ceny za potrat....
ale prvý vklad je hradený ak idete cez poisťovňu bez ohľadu na to či Ket alebo et
@lucik174 presne to som aj ja hovorila. Že ľuďom, čo si napríklad fajčením privodia rakovinu pľúc, pitím cirhózu, narkomanom liečenie a pod. je všetko hradené a ja si musím ešte dávať žiadosti na poisťovňu a šetriť a dúfať, že mi aspoň niečo preplatia... O reproimuno a pod. ani nehovorím.
Ak si nemala ET tak prvý KET ti hradí poisťovňa
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucik174 z 450 ti prišlo zle? A mne ako bolo z 6 tis??? 🙈