Cena za IVF

jaruska222w
21. dec 2021

Cena za ivf ? Som po prvom iui žiaľ neúspešne neudržalo sa máte stým niektorá skúsenosť

darina85
21. dec 2021

Ahoj, tak mne hradila poisťovňa s tým, že môj doplatok za hormóny bol cca 800€, doplatok za vybrané laboratórne metódy bol cca 1300€, plus cca 300 platil manžel za spermiogram, bol 3x. Čiže nás to vyšlo okolo 2500€. Teraz aktuálne v Bratislave.

emalka
21. dec 2021

Ak sa bavime len o samotnom IVF procese tak prepokladam ze take veci ako spermiogramy a hysteroskopiu uz mate urobene.
Boli sme v Iscare v BA, KET cez poistovnu. Doplacali sme cca 2500€, mne vela hormonov nebolo treba takze na liekoch sme vela neminuli, KET stoji 300, MACS 220, Embryo glue za 120, mrazenie zostavajucich embryii zacina na 280, najvacsia polozka boli geneticke testy dvoch embryii.

tana_m
21. dec 2021

@jaruska222w ahoj, my sme platili v Univerzitnej nemocnici Antolska za 1 ET a 1 KET cca 1200€, v tom boli doplatky za lieky, spermiogram, ICSI, mrazenie a rozmrazovanie embrii a Ket. Ziadne ine sluzby sme nepotrebovali a zvysok platila zdravotna poistovna.

jaruska222w
autor
21. dec 2021

@jaruska222w my sme absolvovali iba prvé iui žiaľ biochemické tehotenstvo .a teraz ideme v januári na ďalší pokus iui ale keby že som sa rozhodla ísť na ivf tak koľko by ma to stálo ja určite hormóny stimulácia je to prvoradé umna keď že mám polycysticke vaječníky a mám poisťovňu dôveru

emalka
21. dec 2021

@jaruska222w Pred kazdym IVF budete mat konzultaciu s lekarom, tam sa preberaju aj naklady a priplatky. Lekar ti tiez povie ake maju poistovne pravidla pre preplacanie IVF, kazda to ma myslim trochu inak.
Každá klinika ma trosku ine ceny, najlepsie je sa orientovat podla ich cennika.

capri23
23. jan 2022

Ahojte, nam zvýšilo jedno balenie Prolutexu a preto ho ponúkam na predaj - nové cele nepoužité jedno balenie Prolutexu(7 ks) 25 mg + 7 ks striekaciek aj s ihlami (expiracia 12/2022). Ozvite sa.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre