CAR v Bratislave - prístup k novým pacientkam

nene1133
26. feb 2021

Ahojte, viem,ze o CAR je tu vela diskusii, ale zaujimali by ma aktualne nazory. Ja som bola zatial 2krat v jednom CAR v Ba a mam dost zmiesane nazory. Mam uz dost rokov, snazime sa o 2.babatko a zatial mi ten pristup pride taky o nicom. Mozno som len precitlivena. Nie su tu nejake zeny co tie zacali v CAR,ze ake maju skusenosti a postrehy?

len_nig
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nene1133
autor
26. feb 2021

@len_nig Ja tiez do Iscare a neviem neviem😔a ku ktorej doktorke chodis?

len_nig
26. feb 2021

@nene1133 napíšem ti správu

cucoriedkacucoriedka
26. feb 2021

@nene1133 my sme chodili do iscare....v 2013....a super.mala som.uzasnu dr...ktora od ivf celym tehu ma previedla....aj odrodila....u nas velka spokojnost

nene1133
autor
26. feb 2021

@cucoriedkacucoriedka a nevies ci ta dr tam este robi?a vam aj vysvetlili,ze ake su postupy a moznosti?lebo ja mne tam trochu chyba osobny pristup😒

sally001
26. feb 2021

@nene1133 ved kludne ich navstiv viac a vyberies si...my sme min. Rok isli prvy krat a tiez som nevedela co a ako a mon gyn. Ma poslal do ginfivu mne sa tam pacilo len 2 neuspesne ivf za 5 mesiacov ..tak som sa rozhodla objednat do viacej centier dve do ba a dve do brna na marec...tak uvidim

sally001
26. feb 2021

@nene1133 pristup v gin five sa mi zdal super no nemozem porovnat ked som ine centrum nenavstivila...akurat ze ma neposlala na ziadne vysetrenia tsk som si vypytala od mojho gynekologa vymenne listky na hematologiu a reproimunologiu...a v gyn five mi dohovorila ze zbytocne ale podla mna to zbytocne nebolo lebo mi zistili NK bunky ale az po 2 ivf...🤷‍♀️

nene1133
autor
26. feb 2021

@sally001 no ja som povodne bola rozhodnuta,ze skusim aj Brno,ale kvoli korone a karantene som to teraz nechala tak. Takze som skusila Iscare a mam zmiesane pocity.moje predstavy o Car boli trochu ine.uvidim aka bude dalsia konzultacia a potom mozno skusim ine centrum.

mikasz
27. feb 2021

@nene1133 u ktorej dr.si bola?

nene1133
autor
27. feb 2021

@mikasz u dr machankovej

mikasz
27. feb 2021

@nene1133 hej, ona aj mne moc nesadla, nehovorim, ze je zla, ale taka svojska.
Vzdy je to o ludoch, musi tam byt dovera a kazdy mame ine ocakavania a vyzadujeme iny pristup.
Ja by som dala iscare este sancu. Skus si dohodnut konzultaciu pripadne u inej dr. Od marca sa vracia z md dr.rybanska, fakt top doktor, vdacime jej za syna 🙏 alebo super je aj dr.Lapides ci Malickova
Alebo este dr.Lackova, ta mi velmi sadla, ale teraz tam dlhsie nebude.

nene1133
autor
27. feb 2021

@mikasz dakujem za radu,skusim to takto riesit.

len_nig
27. feb 2021

@mikasz myslíš že to sa v pohode dá? Že keď sa budem objednávať nám povedať či by ma vedeli dať inej doktorke? Tiež sme boli u Machanekovej a nesadla mi veľmi

mikasz
27. feb 2021

@len_nig mozes skusit povedat, ja by som to recepcnym ani nehovorila a rovno sa objednala k inej dr. Oni ta nahodia do kalendara a neriesia.
Ja ked sa objednavam vzdy poviem ku ktorej dr.chcem ist

len_nig
27. feb 2021

@mikasz super vyskúšam to teda takto 😊

ella_ell
3. mar 2021

Ahojte baby ja chodim do gyn fiv V Bratislave ake mate vy skusenosti

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre