CAR v Bratislave - pre ženy vo veku okolo 37 rokov

nene1133
25. jan 2021

Ahojte,viem,ze su tu tisice stran o Car v Ba,ale zaujimali by ma vase aktualne skusenosti.Najma co sa tyka zien okolo 37 rokov,kt. nemozu otehotniet.Zaroven ma zaujima aj ci nemate skusenost s 1dnovou gyn.chirurgiou,kedze potrebujem odstranit polyp z maternice.Dakujem pekne

sirka9
25. jan 2021

Ahoj. ja mam 39. CAR som prvý krát navštívila v decembri minuleho roka po tom, co sa nam nedarilo vyse roka počať. po výsledkoch sme pristupili k darovaným vajíckam. do týždna mi nasli darkynu a o mesiac som mala cca vklad. momentalne som 10 dpo. chodim do Repromedica a nemozem povedat zle slovo. co sa tyka komunikacie, nemala som absolutne ziadny problem, vsetko mi pekne vysvetlili, aj ked som sa pytala 4x na to iste. bez nervozity, bez nejakeho zazerania. aj ked som iba telefonovala, tak uplne zlate sestricky. zacala som u doktora, ale vklad mi robila pani doktorka, ktora bola uplne zlata. zo zaciatku mi hrozilo, ze bude musiet ist na op najprv (co sa nakoniec chvalabohu nepotrvdilo) a vtedy mi doktor aj chcel odporucit jednodnovu chir, s ktorou spolupracuju. ale veru, ktora to je neviem, kedze nakoniec som nemusela ist. takze, za mna skusenost velmi dobra, co to vyjde uvidime. oni urobili pre to co mali a mohli, uz je to na mojom tele. citala som na nich aj zle referencie, ale co som si vsimla, su zo skorsich obdobi. ja osobne, s nimi zlu skusenost nemam. s inymi CAR skusenost nemam. nebola som inde.

nene1133
autor
25. jan 2021

@sirka9 ahoj,dakujem za info.Tiez sa rozhodujem medzi Repromedica a Iscare,GynFiv ma nie prilis dobre recenzie.Este som objavila Ferticent v Ruzinove,ale moc recenzii som k nim nenasla. A financne sa to da,nie je to,ze by si uctovali kazdu drobnost?Aj pocas korony normalne pracuju?

mikasz
25. jan 2021

@nene1133 ahoj, ja mam sice "iba" 34, ale chodime do iscare BA, na 4-ty vklad nam vysiel syncek, dalsie vklady boli neuspesne, tak ideme do skusit este jeden IVF cyklus. Co sa tyka polypu, mne drobny odstranili pocas hysteroskopie priamo v iscare

sirka9
25. jan 2021

@nene1133 no, hej, da sa to financne, zatial mi este preplaca poistovna, ale tak aj napriek tomu, darcovsky program ako taky vychadza na 2400 eur. v tom su aj naklady pre darkynu. plus este som potom platila za mrazenie embryi, ktore este ostali. inak nic. plus samozrejme platis aj lieky aj sebe aj darkyni. ale to je darcovsky. ak mas vlastne vajicka, su tam ceny samozrejme ine. ale na stranke maju prehladny cennik. zatial pracuju normalne, az teraz na vklad som musela mat test, inak nie. ale ani mi ho nekontrolovali, iba sa spytali ci mam a ci som negativ 🙂 vo Ferticent bola kamoska, tiez mala dobru skusenost, pochvalovala si.

nene1133
autor
25. jan 2021

@mikasz a mozem sa opytat kolko to odstranenie a hysteroskopia stalo?podla cennikov tipujem tak do 500 eur co je sice dost,ale teraz statnu nemocnicu asi neriskujem.s mojou imunitou by som dostala koronu uz vo dverach😔

nene1133
autor
25. jan 2021

@sirka9 dakujem,dufam,ze ti to vyjde.ja este neviem ako na tom som.moja gynekologicka sa cudovala,ze na co vlastne pouzivam ovulacne testy-tolko k jej rieseniu mojho snazenia o babatko...

ctrl
25. jan 2021

@nene1133 určite ti odporúčam na Strecianskej - jednodňová chirurgia . Mna robil Kotek ale výborný tím profesionálov .
http://www.strecnianska.sk/lekar/dusan-stanisla...

sirka9
25. jan 2021

@nene1133 a kolko sa snažite? mna dal moj gynekolog po pol roku neuspesneho snazenia na clostylbegyt, ale ked ani po troch mesiacoch nic tak ma poslal do CAR. tam zistili, ze AMH 0,02 (ako keby nula cela nula nula nic) - predcasna menopauza. a uz cakam, este 4 dni a idem na HCG. uz ledva dycham, aka som zvedava, ale nechcem si robit test 🙂 ked tak gynekologicke povedz, nech ti da aspon urobit hormonalny profil a AMH. a potom mozes podla vysledkov riesit dalej, kde moze byt pricina.

nene1133
autor
25. jan 2021

@sirka9 snazime sa 4.mesiace,ale pred mesiacom som mala krvavu cystu na vajecniku,ta sice zmizla,ale objavil sa polyp na maternici.nechapem ako za 2 tyzdne tam mohol narast 1cm polyp😪chcela som nech mi spravihorm.profil,aj kvoli tomu,ze posledny rok mam strasny pms,ale zobrala len prolaktin a ten bol ok.ked som spominala,ze ani ovu testy nemam pozitivne,tak ma vysmiala,ze oni kedysi take vobec nemali a deti sa rodili🤪proste potrebujem doktora,ktory ma podpori a riadne vysetri...

nene1133
autor
25. jan 2021

@ctrl a mozem sa opytat ci si nieco doplacala?

sirka9
25. jan 2021

@nene1133 tak to urcite zmen gynekologa. clovek by cakal, ze zena bude citlivejsia. ale nie vzdy to plati. tiez som taku zazila. teraz mam chlapa, ktory je super. tiez sice mohol riesit rychlejsie niektore veci (hlavne ked clovek tomu moc nerozumie), ale komplexne, nemozem povedat zle slovo na neho.

ctrl
25. jan 2021

@nene1133 áno 60€ kyretaz v menopauze , koľko by si platila ty to neviem informuj sa priamo u nich alebo pozri na tej stránke či nemajú cenník . Sestričky , vrchná sestra veľmi milé aj anestéziologička .

ctrl
25. jan 2021

@nene1133 ak chceš aj poradiť v tvojom problémy nápis dr. Spankovi , sem do poradne zajtra poradí ti dobre. Ma amb. v Moste pri Bratislave a pracuje v Ružinove v pôrodnici . Odborník mám s ním veľmi dobrú skúsenosť https://www.gynimun.sk/poradna/

ctrl
25. jan 2021

@nene1133 tu máš cenník
http://medicentrumhsc.sk/nasi-lekari/
Máš tu aj recenzie 100%.

nene1133
autor
25. jan 2021

@ctrl dakujem,pozriem...a skusim sa poradit aj s dr Spankom

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre