CAR v Bratislave

dddede
26. sep 2021

Ahojte, mam endometriozu a uz po dvoch neúspešných tehu by sme zašli do CAR, ale nemam este spravený prieskum. Viete mi nejaké poradiť v Bratislave poprípade okolie? Len tak zbežne som to prebehla ale rada by som sa pozrela aj na odporúčanie. Viem ze nikde nezaručia 100% úspešnosť, ale myslim aj take ze kde sa ku vam správali slušne a so záujmom. Povedali sme si ze ak tento mesiac nebudú // sa dame aj zaočkovať, ale asi by som chcela aj názor od CAR lebo som čítala ze po ockovani niektoré ženy nedostali aj 2-3 mesiace MS. Ďakujem vam za odpovede a za názor.

labocca
26. sep 2021

po vlastnych skusenostiach odporucam CAR na Antolskej.
Ja osobne by som sa centru ako Gyn fiv vyhla oblukom /chladny pristup,neochota a mnoho inych negativnych veci.
Ono je to individualne,kazdy moze byt spokojny inde.
Ale co sa tyka ludskeho pristupu,ochoty komunikovat tak urcite Antolska.

dddede
autor
26. sep 2021

@labocca dakujem, pre mna je prístup veľmi dôležitý, nemam rada ked chcem nieco vyriešiť a mam pocit ze ich otravujem. Pozriem sa 🙂

labocca
26. sep 2021

@dddede presne pre toto som odtial odisla. Boli sme tam 2x a dost.
Ten pristup bol hrozny...som mala strach sa nieco popytat. Bolo to tam ako na beziacom pase a to tvrdilo viac ludi. Skus tu Antolsku...je to velky rozdiel.

dddede
autor
26. sep 2021

@labocca dakujem presne toto som potrebovala počuť

labocca
26. sep 2021

@dddede drzim palce🙂

petkasaurus
27. sep 2021

Ja som sa zaockovat dala a MS mi prisla ako hodinky po oboch davkach

dddede
autor
27. sep 2021

@petkasaurus ďakujem za odpoved, aj si myslim ze to boli skor ojedinele prípady.

neny28
27. sep 2021

@dddede Ja odporúčam Iscare. Navštevujem ho od Januára a absolvovala som tam IUI a keďže bolo neúspešne tak sme šli do ivf. S prístupom som spokojna,bola som u viacerých lekárov a až na jedného super. Sestričky sú tam tiež veľmi milé.

neny28
27. sep 2021

@dddede ja som ockovana a žiaden problém s cyklom som nemala. MS chodi ako aj predtým a ovulaciu som mala tiež každý mesiac. Takze žiaden vplyv to nemalo aspoň teda nie na mna

dddede
autor
27. sep 2021

@neny28 Ďakujem za odpoved, pozriem sa.

danilabe
27. sep 2021

nam aj ked sa nakoniec v gynfiv podarilo uz by som tam nesla,naladove doktorky, prvykrat sme sa s embriologickou o tych vsetkych postupoch rozpravali snad az tesne po OPU kde este som citila narkozu..

dddede
autor
27. sep 2021

@danilabe dakujem za komen. Ano uz som počula na gynfiv ze mile správanie a ochota sa im niekam stratila

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre