CAR Košice - ktoré je najlepšie?

jarka151
1. apr 2023

Ahojte, chcela by som sa spýtať, ktoré CAR v KE odporúčate. Kde ste boli spokojní s prístupom? resp. s ktorým dr. ste boli spokojní?
Gyncare, kde ma posiela moja gynekologička, zdalo sa mi že má dosť negatívnych recenzií, ale to môže byť už neaktuálne, preto si robím prieskum.

Za odpovede vám vopred ďakujem. 🙏🏻😊

ninka99865
1. apr 2023

@jarka151 skús skupinu ivf. Ja som si v nej urobila jasný prieskum a vyšiel mi z toho najlepšie Helios ke dr hladký. Žiaľ je to jedine centrum ktoré umelo nekoriguje úkony na pacientke keďže robia aj cez víkendy a aj sviatky

darling111
2. apr 2023

@jarka151 ahoj ja chodím do Gyncare, máme za sebou už všetky možné vyšetrenia a akurát som vo faze týždeň pred 1.vkladom KET ...ja som spokojná,inde som nebola,nemám s čím porovnať. Chodím k docentke, nemám na nich vôbec nič negatívne a to tam chodíme vyše 2 rokov. Cez sviatky nepracujú to je pravda. Mne vklad vychádza aj tak tesne po Veľkej Noci...kľudne sa pýtaj ak ta niečo zaujíma 😊

jarka151
autor
2. apr 2023

@darling111 možem ti napísať súkromnú správu? 😊

darling111
2. apr 2023

@jarka151 áno jasné

jarka151
autor
2. apr 2023

@darling111 pisala som 😊

taktotedanie
3. apr 2023

My sme boli objednani k dr hladkemu do heliosu
V ten mesiac ma pocit, ze tam ideme tak vnutorne ukludnil, ( uz len pri obycajnom objednani neskutocne mila sestricka) , ze to bolo prvykrat co som nic neriesila
V stredu sme mali mat prvu konzultaciu v pondelok pozitivny test, uz sme rodicia
Cize stale vravim, ze dakujeme heliosu ke , ze mame dieta a to teda mame svoje diagnozy obaja
Ja som sa tam sla objednavat s velkou nadejou cize za mna helios hoci realnu skusenost nemam

193169
6. apr 2023

Prvé IVF som bola v Splne a teraz druhé chodím do GYNCARE. A zatiaľ sa mi viac pozdáva GYNCARE. Príde mi to viac profesionálne.

soraya004
8. apr 2023

Ja som v Heliose, tiež ma od Gyncare aj od Splnu odradilo veľa negatívnych hodnotení, + to, že nepracujú víkendy.
Helios je na vysokej úrovni, personál milí a ochotní, doktori obaja odborníci, príjemné prostredie, zatiaľ nemám čo vytknúť.

lenusteq
24. apr 2023

Ja odporucam gyncare kosice jednoznacne. Od prvej konzultacie az po vytuzeny vysledok na jednotku.
Personal a lekari milí ochotní.
Vobec sa tam necitím ako v nemocnici ale ako niekde inde.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre